Одержання та очищення високозцукреної патоки із пшениці
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропоновано оптимальні технологічні умови одержання високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.
An optimal technological conditions for obtaining of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.
Опис
Ключові слова
ферментативне розріджування, речовини жиро-білкового комплексу, флокулянт, високозцукрена патока, enzymatic thinning, substances of lipid-protein complex, flocculant, highsaccharified syrup, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. О. Одержання та очищення високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 72-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів , Київ, 17 –18 квітня 2006 р. – Київ : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 8.