Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9881
Title: Збивні цукерки «Виноградна фантазія» (Деклараційний патент на корисну модель № 80287)
Other Titles: Aerated candy «Grape Fantasy» (Patent for useful model № 80287)
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Kalinovska, Tatyana
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Krapivnitska, Iryna
Keywords: виноградні вичавки
збивні цукерки
підварка з виноградних вичавок
високо етоксильований пектин
дубильні речовини
виноградные выжимки
сбивные конфеты
подварка из виноградных выжимок
високо этоксилированный пектин
дубильные вещества
grape marc
candy sweets churned
suburbs of grape marc
pectin
tannins
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Пат. № 80287 Україна МПК3 A23G 3/00. Збивні цукерки «Виноградна фантазія» / Каліновська Т. В., Крапивницька І. О., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201212512, заявл. 02.11.12 ; опубл. 27.05.2013, Бюл. № 10.
Abstract: В основу корисної моделі поставлена задача створення збивних цукерок «Виноградна фантазія», що дозволяє створити нові цукерки з підвищеною піноутворювальною та формоутримувальною здатністю, достатньою густиною, які можливо формувати методом відсаджування (екструзії) з поліпшеними органолептичними показниками, збагаченими біологічно активними речовинами, з низькою калорійністю. В основу полезной модели поставлена задача создания сбивных конфет «Виноградная фантазия», что позволяет создать новые конфеты с повышенной пенообразующей и формоудерживающей способностью достаточной плотностью, которые можно формировать методом отсадки (экструзии) с улучшенными органолептическими показателями, обогащенными биологически активными веществами, с низкой калорийностью. The basis of the utility model tasked with creating churned candy "Grape fantasy" that allows you to create a new candy with high foam and utvoryuvalnoyu formoutrymuvalnoyu resolution sufficient density that may form by vidsadzhuvannya (extrusion) with improved organoleptic characteristics, enriched with biologically active substances with low calorie.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9881
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ksgzcvf80287.pdf3.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.