Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 14371)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру неглазурованих цукерок, що містять цукор, патоку, лимонну кислоту, ароматизатор та барвники, які відрізняються тим, що додатково містять гідроколоїд.

Опис

Ключові слова

цукерка, гідроколоїд, гліцерин, жувальний ефект, конфета, sweet, hydrocolloid, glycerine, effect of chewing, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пат. № 14371 Україна МПК A23G 3/00. Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом / Дорохович А. М., Кохан (Гавва) О. О.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200510676, заявл. 11.11.05 ; опубл. 15.05.06, Бюл. № 5.

Зібрання