Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 14371)
Вантажиться...
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру неглазурованих цукерок, що містять цукор, патоку, лимонну кислоту, ароматизатор та барвники, які відрізняються тим, що додатково містять гідроколоїд.
Опис
Ключові слова
цукерка, гідроколоїд, гліцерин, жувальний ефект, конфета, sweet, hydrocolloid, glycerine, effect of chewing, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Пат. № 14371 Україна МПК A23G 3/00. Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом / Дорохович А. М., Кохан (Гавва) О. О.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200510676, заявл. 11.11.05 ; опубл. 15.05.06, Бюл. № 5.