Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9886
Title: Спосіб виробництва цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 10820)
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Кохан, Олена Олександрівна
Dorohovich, Antonella
Kokhan, Olena
Keywords: цукерка
гігроскопічна речовина
фермент інвертаза
емульсія
конфета
гигроскопическое вещество
фермент инвертаза
эмульсия
sweet
hygroscopic substance
enzyme invertase
emulsion
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Citation: Патент 10820 UA, МПК A23G 3/00 Спосіб виробництва цукерок / Дорохович А. М., Кохан (Гавва) О. О. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u200506453 ; заявл. 30.06.05 ; опубл. 15.11.05 , Бюл. № 11, 2005 р.
Abstract: Патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок, що складається з приготування цукеркової маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до цукеркової маси додається сироп гігроскопічної речовини та, безпосередньо перед формуванням, вноситься джерело ферменту інвертази у вигляді жирової емульсії.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9886
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pkoosvtsk.pdf298.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.