DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9886

Название: Спосіб виробництва цукерок (Деклараційний патент на корисну модель № 10820)
Другие названия: A method of production of sweets (Patent for useful model № 10820)
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
Dorohovich, Antonella
Kokhan (Gavva), Elena
Ключевые слова: цукерка
гігроскопічна речовина
фермент інвертаза
емульсія
конфета
гигроскопическое вещество
фермент инвертаза
эмульсия
sweet
hygroscopic substance
enzyme invertase
emulsion
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Патент 10820 UA, МПК A23G 3/00 Спосіб виробництва цукерок / Дорохович А. М., Кохан (Гавва) О. О. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u200506453 ; заявл. 30.06.05 ; опубл. 15.11.05 , Бюл. № 11, 2005 р.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок, що складається з приготування цукеркової маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до цукеркової маси додається сироп гігроскопічної речовини та, безпосередньо перед формуванням, вноситься джерело ферменту інвертази у вигляді жирової емульсії. Патент на полезную модель. Предложено способ производства конфет, который состоит из приготовления конфетной массы, смешивания массы с рецептурными компонентами, формования изделий, охлаждения, упаковки, который отличается тем, что к конфетной массе добавляется сироп гигроскопического вещества и, непосредственно перед формованием, вносится источник фермента инвертазы в виде жировой эмульсии. A utility model patent. Proposed method of manufacturing of sweets, which consists of preparing the sweet mass mixed with prescription weight components, forming the products, cooling and packing, characterized in that the sweet mass is added to the syrup hygroscopic substance and , immediately before molding, the invertase enzyme source is introduced in the form of fat emulsion.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9886
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Pkoosvtsk.pdf298,66 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback