Спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом (Патент на корисну модель № 13348)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом, що включає приготування помадної маси, змішування маси з рецептурними компонентами, формування виробів, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що до помадної маси додають желатинову масу в кількості 5-30%.

Опис

Ключові слова

цукерка, помада, желатин, конфета, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, sweet, fondant, gelatin

Бібліографічний опис

Патент 13348 UA, МПК A23G 3/00 Спосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом / Дорохович А. М., Гавва О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u200510675 ; заявл. 11.11.05 ; опубл. 15.03.06, Бюл. № 3, 2006 р.

Зібрання