Arguments and development prospects of the butter paste, enriched with unsaturated fatty acids and beekiping products

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Butter is one of the fundamental foodstuff of the population of Ukraine. the planning of butter paste as analogue butter with low fat, enriched with unsaturated fatty acids and beekeeping products, has a particularly important significance for people with increased risk of cardiovascular disease, diabetes, overweight people.

Опис

Ключові слова

beekiping products, honey, butter paste, nutrition, unsaturated fatty acids, мед, масляна паста, харчування, ненасичені жирні кислоти, продукти бджільництва, мед, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Mykhailova, N. Arguments and development prospects of the butter paste, enriched with unsaturated fatty acids and beekiping products / N. Mykhailova, O. Dvoynikova // Scientific achievements of young people - solving the problems of human nutrition in the XXI Century: Proceedings of the 79th International Conference of young scientists and students, 15-16 April 2013 - K.: NUFT, 2013 - Part 4.-732 pp. - 435 p.