Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9912
Title: Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених
Authors: Повх, Тетяна Михайлівна
Наріжна, Поліна Вікторівна
Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Keywords: шинка
термічна обробка
рецептура
вихід
hams
heat treatment
compounding
output
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Повх, Т. М. Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю). - Львів, 2013. – С. 43–45.
Abstract: Для виробництва шинки запеченої розроблені нами рецептури включають м’ясо куряче, індички, свинини і яловичини. Для забезпечення стабільної якості шинок з високим виходом готової продукції ми використовували багатофункціональну харчову добавку «Комбі Шинка», для збагачення харчовими волокнами – «Протемікс 75», для збагачення вмістом заліза – «Апроред», для декорування – обсипку «Братекс декор». For a production ham baked compounding is developed by us include meat hen, turkey, pork and beef. For providing of stable quality of hams with a high prepared product output we used multifunction food addition of «Kombi Ham», for enriching food fibres – «Protemiks 75», for enriching of iron content – «Aprored», for decorating – obsipka of «Brateks dekor».
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9912
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf141.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.