DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9918

Название: Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства
Другие названия: Prospects for implementation of «Sous Vide» technology at restaurants
Авторы: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Удовицький, В. В.
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Udovitskiy, V.
Ключевые слова: Sous Vide технологія
Sous Vide технология
Sous Vide technology
вакуум
vacuum
м'ясо та м’ясопродукти
мясо и мясопродукты
meat and meat products
напівфабрикати подовженого терміну зберігання
полуфабрикаты длительного срока хранения
semi-products wth extended shelf life
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Арпуль, О. В. Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, В. В. Удовицький // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2013. – Вип. 44, Том 1. – С. 341-345.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлено результати теоретичних досліджень щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності.В статье представлены результаты теоретических исследований по перспективности внедрения «Sous Vide» технологии в заведениях ресторанного хозяйства для производства полуфабрикатов длительного срока хранения и приготовления блюд с улучшенными органолептическими характеристиками и повышенной биологической ценности. The article deals with the results of theoretical researches on the prospects of implementation of «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished products with extended shelf life and cooking dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9918
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sous_Vide.pdf283,45 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback