DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9971

Название: Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів
Другие названия: The use of secondary raw materials in the production of wine confectionery
Авторы: Оболкіна, Віра Іллівна
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Obolkina, Vera
Kalinovska, Tatyana
Kyianytsia, Svetlana
Ключевые слова: виноградні вичавки
помадно-кремові маси
порошок з вичавок винограду
пектинові речовини
дубильні речовини
виноградные выжимки
помадно-кремовые массы
порошок из выжимок винограда
пектиновые вещества
дубильные вещества
grape marc
fondant-cream mass
powder with grape marc
pectin
tannins
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Оболкіна, В. І. Використання вторинних сировинних ресурсів виноробства при виробництві кондитерських виробів / В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, Т. В. Каліновська // Ukrainian Food Journal / Національний університет харчових технологій. – 2013. – Вип. 1., Т. 2. – С. 14-18.
Краткий осмотр (реферат): Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Порошок из виноградных выжимок имеет повышенную влагоудерживающую способность, благодаря содержанию клетчатки и пектиновых веществ. Внесение порошка во время приготовления конфетной массы способствовало закреплению свободной влаги дисперсионной среды и улучшало структурные свойства конфетной массы. Powder from grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy masses helped bind free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9971
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ksgSvvsrvpvkv.pdf458,36 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback