DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9983

Название: Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів
Другие названия: The influence of lactulose on the production process and quality bakery products
Авторы: Місечко, Наталія Орестівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Мостова, Т. В.
Дробот, Віра Іванівна
Misechko, Natalia
Bondarenko, Julia V.
Mostova, T.
Drobot, Vera
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
цукрозамінник
лактулоза
пребіотик
еластичність тіста
хлебобулочные изделия
сахарозаменитель
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
пребиотик
эластичность теста
bakery
sweetener
lactulose
prebiotic
elasticity of the dough
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Дослідження впливу лактулози на технологічний процес та якість хлібобулочних виробів / Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, Т. В. Мостова, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2013. – С. 166–167.
Краткий осмотр (реферат): Представлено результати використання у рецептурі хлібобулочних виробів лактулози. Встановлено доцільність використання лактулози в якості цукрозамінника з пребіотичними властивостями для виготовлення діабетичних хлібобулочних виробів. Представлены результаты использования в рецептуре хлебобулочных изделий лактулозы. Установлена целесообразность использования лактулозы в качестве сахарозаменителя с пребиотическими свойсвами для изготовления диабетических хлебобулочных изделий. Presents the results of the use of lactulose bread recipe. Established the feasibility of using lactulose as a sweetener with prebiotic properties for the manufacture of diabetic bakery.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9983
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
tbjvdvlntptjhv.pdf184,99 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback