Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9996
Title: Innovative technologies of fermented non-alcoholic and low-alcoholic beverages
Authors: Prybylskyy, Vitaly
Boyko, Marina
Dovgun, Irina
Keywords: fermented beverages
microorganisms
stability
ферментовані напої
мікроорганізми
стабільність
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2013
Citation: Pribylskiy V. Innovative technologies of fermented non-alcoholic and low-alcoholic beverages / V. Pribylskiy, M. Boyko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 : матеріали Другого північно–східного Європейського конгресу харчових наук, 26-29 May 2013. - Kyiv : NUFT, 2013. - P. 245.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9996
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
beverage.pdf124.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.