Innovative technologies of fermented non-alcoholic and low-alcoholic beverages
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
fermented beverages, microorganisms, stability, ферментовані напої, мікроорганізми, стабільність, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Pribylskiy V. Innovative technologies of fermented non-alcoholic and low-alcoholic beverages / V. Pribylskiy, M. Boyko, I. Dovgun // NEEFOOD-2013 : матеріали Другого північно–східного Європейського конгресу харчових наук, 26-29 May 2013. - Kyiv : NUFT, 2013. - P. 245.