Розробка нормативної документації та технології хлібних паличок, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропонована технологія хлібних паличок підвищеної біологічної цінності, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном. Розроблено комплект нормативної документації на новий вид хлібних паличок.
The proposed technology breadsticks high biological value, rich oyster mushroom and edible casein. Developed a set of standard documentation for a new kind of breadsticks.
Опис
Ключові слова
хлібні палички, нормативна документація, глива звичайна, харчовий казеїн, bread sticks, regulatory documentation, oyster mushroom, food casein, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Розробка нормативної документації та технології хлібних паличок, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном / Н. М. Кобець, В. С. Ященко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 90–91.