Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Івчук, Надія Павлівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 58
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2000
Аналіз впливу поверхнево-активних речовин на процес кристалізації фруктози
Лементар, Святослав Юрійович
;
Гулий, Іван Степанович
;
Мирончук, Валерій Григорович
;
Івчук, Надія Павлівна
2015
Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвниками
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2014
Барвні речовини водних екстрактів і екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбуру
Михальчук, К. М.
;
Івчук, Надія Павлівна
2019
Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Мартиненко, Тетяна Андріївна
2017
Вивчення впливу фізичних та хімічних чинників на якість пюре з бульб топінамбура
Мазур, Оксана
;
Івчук, Надія Павлівна
2017
Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуру
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Ущаповський, Артем Олегович
2018
Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення
Сливченко, Володимир Олександрович
;
Івчук, Надія Павлівна
2017
Використання композиції буряка столового та плодів вишні для виробництва солодких страв геродієтичного призначення
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2014
Використання молочної сироватки для отримання екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбура
Івчук, Надія Павлівна
;
Спащук, А. В.
;
Мартиненко, Тетяна Андріївна
2020
Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2016
Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2016
Використання овочевих та ягідних порошків у рецептурі цукрових кондитерських виробів
Ущаповський, Артем Олегович
;
Івчук, Надія Павлівна
2017
Використання порошків ягід горобини звичайної у рецептурі борошняних кондитерських виробів
Хоменко, Анастасія Анатоліївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2013
Вплив порошків кореневих прянощів на якість пшеничного хліба
Івчук, Надія Павлівна
;
Лебідь, Н. М.
2015
Вплив порошків пастернаку, петрушки, хрону та імбиру на активність дріжджів «saccharomyces cerevisiae»
Івчук, Надія Павлівна
;
Алтуніна, Катерина Миколаївна
2014
Вплив пряних коренеплодів та кореневищ на активність хлібопекарських дріжджів
Івчук, Надія Павлівна
;
Лебідь, Н. М.
2014
Вплив фруктози і сахарози на в’язкість згущеного знежиреного молока при сумісному їх використанні
Івчук, Надія Павлівна
2014
Вплив фізичних чинників на ступінь набухання висушених ягід чорної смородини
Хмарук, Тетяна Володимирівна
;
Івчук, Надія Павлівна
2011
Дослідження властивостей кексу функціонального спрямування
Іванова, Вікторія Джанівна
;
Івчук, Надія Павлівна
;
Хлєбутіна, М. С.
2013
Дослідження можливості використання продуктів переробки скорцонери для виробництва морозива оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
;
Остролуцька, Юлія Сергіївна