Інституційний репозитарій
Національного університету харчових технологій
ISSN 2310-8282
Положення про Інституційний репозитарій
Кількість документів у репозитарії: 47861

Розділи
Виберіть розділ, щоб переглянути його колекції.
Нові надходження
Тип елементу:Документ, Електронний аудит та цифрова аналітика в управлінні якістю шкільного харчування(2025) Солдатова, Оксана Володимирівна; Рісс, Міла Сергіївна; Хоменко, Яна Валеріївна; Сідлецький, Віктор Михайлович; Кузьмін, Дмитро Олегович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ роботі проаналізовано можливості електронного аудиту та цифрової аналітики на базі системи «СУПіК 2» як інструментів підвищення якості, безпечності та прозорості управління шкільним харчуванням в умовах інклюзивного освітнього середовища.Тип елементу:Документ, The role of aroma marketing in the ready-to-eat food industry(2025) Yavorska, Oksana; Kuzmin, OlegThe study examines the role of aroma marketing as a sensory branding tool in the ready-to-eat food industry, focusing on the impact of aromas on consumer perception of quality, emotional experience, product differentiation, and brand loyalty. У роботі проаналізовано роль арома-маркетингу як інструменту сенсорного брендингу в індустрії готових до споживання харчових продуктів, зосереджуючись на впливі ароматів на споживче сприйняття якості, емоційний досвід, диференціацію продукту та формування лояльності до бренду.Тип елементу:Документ, Інноваційні сухі протеїново-вітамінні суміші для напоїв спеціального призначення(2025) Бондар, Богдан Сергійович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович; Литовченко, Олександр МихайловичУ тезах узагальнено сучасні підходи до розроблення інноваційних сухих протеїново-вітамінних сумішей для приготування напоїв спеціального призначення з урахуванням фізіологічних і метаболічних потреб різних категорій споживачів. Обґрунтовано доцільність використання молочних і рослинних джерел білка у поєднанні з вітамінно-мінеральними комплексами як ефективної платформи для створення функціональних продуктів із високою біодоступністю та контрольованими властивостями.Тип елементу:Документ, Використання порошків дегідратованих грибів Cordyceps militaris у технології функціональних десертів з підвищеною антиоксидантною активністю(2025) Бахлукова, Ксенія Вікторівна; Заславський, Олександр Маркович; Кузьмін, Антон Олегович; Кузьмін, Олег Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Литовченко, Олександр МихайловичУ роботі обґрунтовано доцільність використання дегідратованих грибів Cordyceps militaris у технології функціональних десертів як джерела біоактивних сполук з антиоксидантними та адаптогенними властивостями. Показано, що включення продуктів переробки кордицепсу до рецептур десертів підвищує їх біологічну цінність і функціональну спрямованість за умови збереження належних органолептичних показників.Тип елементу:Документ, Цифрова трансформація систем менеджменту у ресторанному бізнесі(2025) Кузьмін, Олег Володимирович; Солдатова, Оксана Володимирівна; Подобій, Олена Валеріївна; Запорожець, Юлія Владиславівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Дмитро ОлеговичРозглянуто процес цифрової трансформації системи менеджменту у ресторанному бізнесі у контексті сучасних тенденцій розвитку індустрії гостинності. Обґрунтовано значення інформаційних технологій для підвищення ефективності управління, якості обслуговування та конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства. Визначено інноваційні напрями автоматизації управлінських процесів, зокрема застосування електронних систем на прикладі «СУПіК 2» для моніторингу, аналітики та інтегрованих систем управління. Наголошено на необхідності цифрової культури та підготовки персоналу як ключових чинників сталого розвитку галузі.
