Інституційний репозитарій

Національного університету харчових технологій

ISSN 2310-8282

Положення про Інституційний репозитарій

Кількість документів у репозитарії: 47906

Нові надходження

  • Тип елементу:Документ,
    Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока
    (2025) Національний університет харчових технологій
    Проведення конференції направлене на обговорення сучасних трендів і стратегії розвитку м’ясної і молочної промисловості та крафтових виробництв, в галузі переробки продуктів тваринництва, актуальних технологій та інновацій м'ясо та молоко переробної галузі, світового та регіонального ринку харчових виробництв, використання харчових добавок, інноваційних складових створення пакувального обладнання, способів консервування і зберігання сировини і продукції в м'ясо і молокопереробної галузі, їх адаптації сфері гостинності та туристичному бізнесу, визначення перспективних інновацій з харчових технологіях та продукції різних сфер ринку споживання. Конференція направлена на обмін думками щодо тенденцій розвитку та перспектив м’ясо та молокопереробної галузей, в тому числі крафтових виробництв, налагодження шляхів співпраці наукових установ для формування науково-практичних засад розвитку харчових виробництв, їх взаємодії з сферою гостинності. В програмі та матеріалах конференції представлено світові та регіональні тенденції впровадження інновації нормативного регулювання харчових виробництв, освітньої діяльності та перспектив м’ясної і молочної галузей. The conference is aimed at discussing modern trends and development strategies of the meat and dairy industry and craft industries, in the field of animal husbandry product processing, current technologies and innovations in the meat and milk processing industry, the global and regional food industry market, the use of food additives, innovative components for creating packaging equipment, methods of preserving and storing raw materials and products in the meat and dairy processing industry, their adaptation to the hospitality and tourism business, identifying promising innovations in food technologies and products in various sectors of the consumer market. The conference is aimed at exchanging views on development trends and prospects of the meat and dairy processing industries, including craft industries, establishing ways of cooperation between scientific institutions to form scientific and practical principles for the development of food industries, their interaction with the hospitality industry. The conference program and materials present global and regional trends in the implementation of innovations in regulatory regulation of food production, educational activities, and prospects for the meat and dairy industries.
  • Тип елементу:Документ,
    Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами
    (2025) Національний університет харчових технологій
    У матеріалах конференції наведено доповіді за напрямами: автоматизація процесів керування технологічними процесами та комплексами, інтелектуальні системи керування та аналізу даних, інтегроване автоматизоване керування організаційно-технічними системами, інформаційні системи керування у виробництві та освіті. Видання містить програму і матеріали Міжнародної науково-технічної конференції. The conference materials include reports on the following areas: automation of technological process and complex control processes, intelligent data management and analysis systems, integrated automated control of organizational and technical systems, information management systems in production and education. The publication contains the program and materials of the International Scientific and Technical Conference.
  • Тип елементу:Документ,
    Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів
    (2025) Національний університет харчових технологій
    Цей збірник містить тези доповідей учасників IV-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», у яких розглядаються специфіка бухгалтерського обліку та аудиту в період трансформації, тенденції та напрямки розвитку переробних підприємств агропромислового комплексу, тенденції, стан та проблеми фінансового менеджменту суб'єктів господарювання, актуальні питання теорії та практики страхування, а також функціонування банківської системи України. Призначено для науковців, викладачів, докторантів та здобувачів економічних програм університетів, які цікавляться бухгалтерським обліком та фінансами в сучасному бізнес-середовищі. This collection contains abstracts of reports by participants of the IV All-Ukrainian Scientific and Practical Conference "Modern Problems of Accounting and Finance", which examine the specifics of accounting and auditing during the transformation period, trends and directions of development of processing enterprises of the agro-industrial complex, trends, state and problems of financial management of business entities, current issues of the theory and practice of insurance, as well as the functioning of the banking system of Ukraine. Intended for scientists, teachers, doctoral students and applicants for economic programs of universities who are interested in accounting and finance in the modern business environment.
  • Тип елементу:Документ,
    Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості
    (2025) Національний університет харчових технологій
    У даному виданні представлено програма та матеріали доповідей третього форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості», який проводиться Національним університетом харчових технологій. Проведення форуму присвячене обговоренню інноваційних підходів в промисловому та крафтовому виробництві, висвітленню перспективних напрямків діяльності підприємств, направлених на розвиток виробництва, представлення наукових здобутків академічної спільноти провідних національних та міжнародних вищих навчальних закладів, інноваційних розробок та продукції представників промислових та крафтових підприємств, учасників ринку HоRеCа та суміжних сфер. Панельні дискусії в рамках форуму дозволили провести аналіз досягнень, проблем і перспектив у сфері харчового виробництва, туризму та суміжних галузей для сприяння, налагодження та формування тенденцій у сфері гостинності на локальному, регіональному та міжнародному рівнях. This publication presents the program and materials of the reports of the third forum "Innovative approaches in industrial and craft production: challenges and opportunities", which is held by the National University of Food Technologies. The forum is dedicated to discussing innovative approaches in industrial and craft production, highlighting promising areas of activity of enterprises aimed at developing production, presenting scientific achievements of the academic community of leading national and international higher education institutions, innovative developments and products of representatives of industrial and craft enterprises, participants of the HoReCa market and related areas. Panel discussions within the framework of the forum allowed to analyze achievements, problems and prospects in the field of food production, tourism and related industries to promote, establish and form trends in the field of hospitality at the local, regional and international levels.
  • Тип елементу:Документ,
    Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції
    (2025) Національний університет харчових технологій
    Подано програму і тези матеріалів доповідей ХІV Міжнародної науковотехнічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» відповідно до тематичного напряму Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Метою конференції є розширене висвітлення наукових здобутків, ознайомлення експертів харчової промисловості та промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси з отримання грантів для фінансування за кошти державного бюджету та їх спрямування на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців у світовому науковому просторі. The program and abstracts of the reports of the XIV International Scientific and Technical Conference "Scientific Problems of Food Technologies and Industrial Biotechnology in the Context of European Integration" have been submitted in accordance with the thematic direction of the Scientific Council of the Ministry of Education and Science of Ukraine. The purpose of the conference is to expand the coverage of scientific achievements, familiarize experts in the food industry and industrial biotechnology, improve the level of expertise of projects submitted for competitions for obtaining grants for financing from the state budget and direct them to expanding the topics of scientific projects to enable cooperation between scientists in the global scientific space.