Інституційний репозитарій
Національного університету харчових технологій
ISSN 2310-8282
Положення про Інституційний репозитарій
Кількість документів у репозитарії: 47642

Розділи
Виберіть розділ, щоб переглянути його колекції.
Нові надходження
Тип елементу:Документ, Проєкт багатопрофільного харчового комплексу підприємств з виробництва харчових продуктів за традиційних рецептур та з включенням забарвлюючих інгредієнтів у м. Тернопіль. Розділ 3. Проєкт хлібозаводу потужністю 90 т/добу. Розділ 3.3. Впровадження технологій національних сортів хлібобулочних виробів у проєкті хлібозаводу(2025) Півоварова, Вікторія ВадимівнаТип елементу:Документ, Проєкт хлібозаводу в м. Березне Рівненської області з впровадженням двофазних способів приготування тіста(2025) Павловський, Дмитро ВолодимировичТип елементу:Документ, Тип елементу:Документ, Проєкт багатопрофільного харчового комплексу підприємств з виробництва харчових продуктів за традиційних рецептур та з включенням забарвлюючих інгредієнтів у місті Тернопіль Розділ 2. Використання нетрадиційної фруктово-ягідної сировини в асортименті желейно-фруктового мармеладу і зефіру з впровадженням інноваційних рецептур в проекті пастило-мармеладного цеху(2025) Пустовойт, Анастасія ОлександрівнаТип елементу:Документ, Проєкт хлібозаводу в м. Тетіїв Київської області з впровадженням технології частково випечених заморожених дрібноштучних виробів(2025) Прокопенко, Богдан Ігорович
