Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 21 to 40 of 119
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Використання овочевих пюре у технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Гуща, Марія Анатоліївна
2021
Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчого спрямування
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Дячук, Олена Дмитрівна
2014
Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових мас
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Рибачок, Альбіна Вікторівна
;
Хома, Оксана Миколаївна
;
Рахметов, Джамал Бахлулович
2019
Використання фіто екстрактів для підвищення харчової цінності зерна
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
;
Солодко, Лілія Миколаївна
;
Тогачинська, Ольга Василівна
2023
Використання чумизи у виробництві продуктів оздоровчого спрямування
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Задворний, Олексій Ігорович
2019
Вплив гідротермічного оброблення на вітамінний комплекс зерна тритикале
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Солодко, Лілія Миколаївна
;
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
;
Тогачинська, Ольга Василівна
2015
Вплив гідрохімічного складу природних поверхневих вод на особливості харчового раціону
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2022
Вплив дефіциту білка на організм дитини
Куделко, Альона Олександрівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2017
Вплив рослинних екстрактів на синтез вітамінів під час пророщування зерна
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
;
Тогачинська, Ольга Василівна
2021
Вступ до харчових технологій – важлива дисципліна для підготовки технологів оздоровчих продуктів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2014
Відходи перероблення плодів гранату - сировина для отримання пектину
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2015
Гідрохімічний склад природних поверхневих вод України
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2022
Дикорослі рослини – як сировина для підвищення біологічної цінності продуктів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Ілюк, Джоана Сергіївна
2023
Досвід використання інноваційних технологій у макаронному виробництві
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Шорнікова, Марія Юріївна
2010
Дослідження антиоксидантної активності тонізуючих напоїв
Дегтярьов, Леонід Сергійович
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Куценко, Ю. О.
2016
Дослідження вмісту харчових волокон у зерні просових культур
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Кириченко, Марина Михайлівна
;
Петрук, Леся Олегівна
;
Рахметов, Джамал Бахлулович
2019
Дослідження впливу температурного режиму пророщування на показники якості зерна
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Коваль, Юлія Ігорівна
2023
Дослідження особливостей харчування студентської молоді і рівня її усвідомлення факторів ризику хронічних неінфекційних захворювань
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2021
Дослідження показників якості хліба оздоровчого призначення
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2022
Дослідження технології халви оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна