Browsing by Author Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 119 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Використання овочевих пюре у технології хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Гуща, Марія Анатоліївна
2021Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчого спрямуванняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Дячук, Олена Дмитрівна
2014Використання смикавця їстівного у виробництві горіхових масБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Рибачок, Альбіна Вікторівна; Хома, Оксана Миколаївна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2019Використання фіто екстрактів для підвищення харчової цінності зернаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Солодко, Лілія Миколаївна; Тогачинська, Ольга Василівна
2023Використання чумизи у виробництві продуктів оздоровчого спрямуванняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Задворний, Олексій Ігорович
2019Вплив гідротермічного оброблення на вітамінний комплекс зерна тритикалеБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Солодко, Лілія Миколаївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Тогачинська, Ольга Василівна
2015Вплив гідрохімічного складу природних поверхневих вод на особливості харчового раціонуБереза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2022Вплив дефіциту білка на організм дитиниКуделко, Альона Олександрівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2017Вплив рослинних екстрактів на синтез вітамінів під час пророщування зернаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Тогачинська, Ольга Василівна
2021Вступ до харчових технологій – важлива дисципліна для підготовки технологів оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2014Відходи перероблення плодів гранату - сировина для отримання пектинуБажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2015Гідрохімічний склад природних поверхневих вод УкраїниБереза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2022Дикорослі рослини – як сировина для підвищення біологічної цінності продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Ілюк, Джоана Сергіївна
2023Досвід використання інноваційних технологій у макаронному виробництвіБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Шорнікова, Марія Юріївна
2010Дослідження антиоксидантної активності тонізуючих напоївДегтярьов, Леонід Сергійович; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Куценко, Ю. О.
2016Дослідження вмісту харчових волокон у зерні просових культурБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Кириченко, Марина Михайлівна; Петрук, Леся Олегівна; Рахметов, Джамал Бахлулович
2019Дослідження впливу температурного режиму пророщування на показники якості зернаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Коваль, Юлія Ігорівна
2023Дослідження особливостей харчування студентської молоді і рівня її усвідомлення факторів ризику хронічних неінфекційних захворюваньБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2021Дослідження показників якості хліба оздоровчого призначенняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2022Дослідження технології халви оздоровчого призначенняБашта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія Павлівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна