Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 119
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Аналіз гідрохімічного складу природних поверхневих вод України для водоспоживання
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2019
Аналіз харчової цінності основних зернових культур для використання їх у технології батончиків оздоровчого призначення
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Салло, Інна Олександрівна
2020
Антиоксидантний потенціал бобів сочевиці
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Білан, Микола Миколайович
2020
Асортимент плодоовочевої складової батончиків
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Молодід, Тетяна Іванівна
2014
Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці
Сеульська, Юлія
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2014
Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениці
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2015
Біологічна цінність білка щавнату
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Ткачук, Василь Анатолійович
;
Рахметов, Джамал Бахлулович
2014
Біологічне активування зерна тритикале
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Білановський, Микола
2020
Біологічне активування зерна тритикале
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
2013
Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованого
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Смульська, Юлія Владиславівна
;
Харітон, Тамара Яківна
2018
Біологічно-активні речовини виноградних кісточок, одержаних з твердих відходів виноробних підприємств
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2008
Визначення оптимальних параметрів пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Федоренченко, Лідія Олексіївна
;
Мірошник, Володимир Олександрович
2019
Використання батату у технології оздоровчих продуктів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Соколова, Ольга Миколаївна
;
Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
;
Галушко, Марія Валеріївна
;
Вінярська, Владислава Вікторівна
2021
Використання біоактивованого нуту для збагачення м'ясо-рослинних консервів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Соколова, Ольга Миколаївна
2022
Використання біоактивованого нуту у виробництві інноваційних м'ясних продуктів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2019
Використання біологічно активованого зерна для виробництва оздоровчих продуктів
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Романовська, Тетяна Іванівна
;
Антонюк, Мар'яна Миколаївна
2016
Використання біологічно активованого зерна у виробництві хліба
Кужиль, Наталія Олегівна
;
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2018
Використання водоростей та цільнозернового борошна у виробництві макаронних виробів оздоровчого призначення
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Лисенко, Артем Артурович
2020
Використання зернобобових культур у технології оздоровчих продуктів.
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Білан, Микола Миколайович
2022
Використання нетрадиційних видів зернової сировини у виробництві продуктів оздоровчого спрямування
Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
;
Куделко, Альона Олександрівна