Browsing by Author Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 119  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Аналіз гідрохімічного складу природних поверхневих вод України для водоспоживанняБереза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2019Аналіз харчової цінності основних зернових культур для використання їх у технології батончиків оздоровчого призначенняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Салло, Інна Олександрівна
2020Антиоксидантний потенціал бобів сочевиціБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Білан, Микола Миколайович
2020Асортимент плодоовочевої складової батончиківБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Молодід, Тетяна Іванівна
2014Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениціСеульська, Юлія; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2014Батончик глазурований на основі пророщеного зерна пшениціБажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2015Біологічна цінність білка щавнатуБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Ткачук, Василь Анатолійович; Рахметов, Джамал Бахлулович
2014Біологічне активування зерна тритикалеБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Білановський, Микола
2020Біологічне активування зерна тритикалеБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна
2013Біологічно активоване зерно пшениці – основний компонент батончика глазурованогоБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Смульська, Юлія Владиславівна; Харітон, Тамара Яківна
2018Біологічно-активні речовини виноградних кісточок, одержаних з твердих відходів виноробних підприємствБереза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2008Визначення оптимальних параметрів пророщування зерна пшениці для виготовлення оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Федоренченко, Лідія Олексіївна; Мірошник, Володимир Олександрович
2019Використання батату у технології оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Соколова, Ольга Миколаївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Галушко, Марія Валеріївна; Вінярська, Владислава Вікторівна
2021Використання біоактивованого нуту для збагачення м'ясо-рослинних консервівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Соколова, Ольга Миколаївна
2022Використання біоактивованого нуту у виробництві інноваційних м'ясних продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2019Використання біологічно активованого зерна для виробництва оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна; Антонюк, Мар'яна Миколаївна
2016Використання біологічно активованого зерна у виробництві хлібаКужиль, Наталія Олегівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
2018Використання водоростей та цільнозернового борошна у виробництві макаронних виробів оздоровчого призначенняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Лисенко, Артем Артурович
2020Використання зернобобових культур у технології оздоровчих продуктів.Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Білан, Микола Миколайович
2022Використання нетрадиційних видів зернової сировини у виробництві продуктів оздоровчого спрямуванняБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Куделко, Альона Олександрівна