Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Михалевич, Артур Петрович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 108
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Академічна доброчесність: виклики сучасності
Михалевич, Артур Петрович
;
Тимчук, Алла Вікторівна
2019
Аксіологія про природу цінностей
Михалевич, Артур Петрович
;
Панченко, Олександра Павлівна
;
Скуйбіда, Валерія Віталіївна
;
Кітов, Микола Григорович
2021
Бета-глюкан з вівса як функціонально-технологічний інгредієнт у складі морозива
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2019
Введення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінності
Ашмаріна, Галина Ревмирівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Скуйбіда, Валерія Віталіївна
2019
Вибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусів
Михалевич, Артур Петрович
;
Кушіль, Анна Ігорівна
;
Харченко, Лілія Леонідівна
2022
Вивчення структуруючої здатності низькожирних сумішей для виробництва морозива з натуральними структуруючими інгредієнтами
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного кисломолочного морозива з в-глюканом вівса
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2019
Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозива
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання β-глюкану вівса у технології морозива
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання бета-глюкану як поліфункціонального інгредієнта у виробництві молочних продуктів
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022
Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2021
Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі
Михалевич, Артур Петрович
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Точкова, Оксана Василівна
2022
Вплив внесення β-глюкана на функціонально-технологічні властивості морозива молочно-овочевого низькожирного
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2019
Вплив колагенвмісного інгредієнта на термокоагуляцію білків сироваткового концентрату
Грек, Олена Вікторівна
;
Тимчук, Алла Вікторівна
;
Михалевич, Артур Петрович
2022
Вплив молочно-білкових концентратів на процес сквашування вершкових сумішей низькожирної сметани
Костенко, Олена Валентинівна
;
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
2019
Вплив стічних вод цукрових виробництв на екологічну безпеку
Михалевич, Артур Петрович
;
Скуйбіда, Валерія Віталіївна
;
Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна
2020
Впровадження методів модифікації молочної сироватки з метою екологізації виробництва
Михалевич, Артур Петрович
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2022
Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарства
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2021
Встановлення можливого ступеня зниження потреби у цукрі при виробництві морозива сироваткового на основі ферментованих концентратів сироватки
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Басс, Оксана Олександрівна