Browsing by Author Євлаш, Вікторія Владленівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Демидов, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2013Визначення дисперсності порошків з кабачків та капустиПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2014Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикатуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2009Вплив дисперсності органічних матриць на стабілізацію форм гемоглобінуПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Цуркан, М. М.; Гавриш, Андрій Володимирович
2010Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробівМалафєєв, М. Т.; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2012Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінностіЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2013Дослідження дисперності сушеного м’ясаЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Максименко, Анна Євгенівна
2012Дослідження якості сушених капусти та кабачків під час зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2013Дослідження якості сушеного м’яса та порошків з м’яса під час зберігання в різному пакуванніПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Максименко, Анна Євгенівна
2012Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Максименко, Анна Євгенівна
2009Композиція для виготовлення дієтичної добавки "Калгем" (Патент України на корисну модель № 42052)Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна
2009Композиція для виготовлення дієтичної добавки "Редгем" (Патент на корисну модель № 42051)Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна
2010Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52055)Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна
2010Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52056)Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна
2010Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52057)Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна
2010Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 53822)Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна
2019Обґрунтування рецептурного складу хліба пшеничного з додаванням напівфабрикату «маса для формування»‪Товма, Лідія Федорівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Коновалова, О. В.
2010Оцінка конкурентоспроможності жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі антианемічного спрямуванняГавриш, Андрій Володимирович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Круглова, О. А.; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014Сорбційні властивості сушеного м'ясного напівфабрикатуЄвлаш, Вікторія Владленівна; Потапов, Володимир Олексійович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Максименко, Анна Євгенівна
2005Спосіб виробництва біологічно-активної добавки "Гемовітал" (Деклараційний патент на корисну модель № 7655)Євлаш, Вікторія Владленівна; Погожих, Микола Іванович; Розанова, Катерина Дмитрівна; Коваленко, Валентина Олексіївна; Горбань, Віктор Григорович; Віннікова, Владислава Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович