Browsing by Author Іванов, Євгеній Ігорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Аналіз смако-ароматичних властивостей нових кавозамінних продуктів із солодової сировиниІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2023Антиоксидантні властивості кавового напою залежно від ступеня обсмажування зернової сировиниІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Вдосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходівІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2018Виготовлення квасу з нетрадиційної сировиниМукоїд, Роман Миколайович; Іванов, Євгеній Ігорович; Василів, Володимир Павлович
2022Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактівІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Вплив пандемії COVID-19 на розвиток ринку кави і кавових напоївІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2020Дослідження технологічних властивостей прянощів для отримання полікомпозитних пряно-ароматичних харчових добавокІванов, Євгеній Ігорович; Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна
2020Перспективи використання солодових екстрактів у нових кавових напояхІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2022Розвиток ринку кави і кавових напоїв з огляду економічної кризи спричиненої пандемією COVID 19Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Спосіб виробництва сухого розчинного напою на основі солоду (Патент на корисну модель № 148754)Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович; Кушнір, Олена Володимирівна
2021Функціональний напій із солодової сировини як замінник натуральної кавиІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович