Browsing by Author Іванова, Вікторія Джанівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Антигенні властивості фібриногензв‘язуючих білків та їх роль у патогенезі стафілококових інфекцій. Фібриногензв‘язуючі білки клітинної стінкиІванова, Вікторія Джанівна; Позур, Володимир Костянтинович
2002Антигенні властивості фібриногензв‘язуючих білків та їхня роль у патогенезі стафілококових інфекцій. Зовнішньоклітинні фібриногензв‘язуючі білкиІванова, Вікторія Джанівна; Позур, Володимир Костянтинович
2002Антитіла до пластівцевоутворюючого фактора Staphylococcus aureus у хворих на кістково-гнійну інфекціюІванова, Вікторія Джанівна; Позур, В. К.; Бідненко, С. І.; Лютко, О. Б.; Раєвська, Г. Є.; Пилипенко, В. Г.
2003Антитіла до пластівцевоутворюючого фактора у дітей з захворюваннями стафілококової етіологіїІванова, Вікторія Джанівна; Позур, Володимир Костянтинович; Пилипенко, В. К.; Раєвська, Галина Євгенівна; Марушко, Т. В
2011Безалкогольні напої на основі фітоекстрактівІванова, Вікторія Джанівна
2013Безалкогольні сокові напої антиоксидантної дії з фітоекстрактамиЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2011Використання екстрактів з нетрадційної рослинної сировини як харчових барвниківІванова, Вікторія Джанівна; Каряка, Н. С.
2019Використання порошків з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології майонезу висококалорійногоЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2019Використання пророщеного насіння у технології оздоровчих продуктівЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2018Використання рослинних добавок з пророщеного насіння сільськогосподарських культур у технології харчових продуктів з високим вмістом жирівЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2013Використання рослинних екстрактів у виробництві продукції ресторанного господарстваІванова, Вікторія Джанівна; Ясінська, Ірина Леонідівна
2016Вплив низьких температур на вміст сполук антиоксидантної дії в пророщеному насінні сільськогосподарських культурЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2011Дослідження антиоксидантних властивостей екстрактів з нетрадиційної рослинної сировиниІванова, Вікторія Джанівна; Каряка, Н. С.
2016Дослідження антиоксидантних властивостей насіння пряно-ароматичної сировиниЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2011Дослідження властивостей кексу функціонального спрямуванняІванова, Вікторія Джанівна; Івчук, Надія Павлівна; Хлєбутіна, М. С.
2011Дослідження впливу екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини на якісні показники морозиваІванова, Вікторія Джанівна; Каряка, Н. С.
2010Дослідження ефірної олії полину лимонного як перспективної сировини для виробництва натуральних ароматизаторівЧепель, Наталія Василівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Іванова, Вікторія Джанівна; Усенко, Віталій Олександрович
2021Ефективність та регулювання використання рослинної сировини та екстрактів у якості, добавок антиоксидантної діїЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2018Макронутрієнтний склад насіння гречки та соняшника до та після пророщуванняЯсінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
2002Оптимізація експресії рекомбінантного пластівцевоутворюючого фактора Staphylococcus aureus в клітинах E.coli XLI-blueІванова, Вікторія Джанівна; Позур, Володимир Костянтинович