Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Іванова, Тетяна Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Аналіз хімічного складу нетрадиційної м’ясної сировини
Дидюк, Олена Юріївна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Клишко, Марина Леонідівна
2016
Варена ковбаса «Оніотін» (Патент на корисну модель № 105970)
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Гавалко, Юрій Вікторович
2014
Визначення металічних елементів в м’ясних маринадах
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Іщенко, Віра Миколаївна
;
Іщенко, Микола Володимирович
2018
Використання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостями
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Будник, Ніна Василівна
2014
Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабана
Пешук, Людмила Василівна
;
Іщенко, Віра Миколаївна
;
Штик, Ірина Іванівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
2014
Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатів
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Гагач, Іван Ігоревич
2015
Використання оленини у сирокопчених ковбасах
Маршалок, Тарас Валерiйович
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Бахмач, Володимир Олександрович
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
2014
Вплив харчових кислот на колір м'яса дикого кабана в процесі маринування
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
2017
Дослідження м’ясного продукту з додаванням кверцетинвмісної сировини в середовищі in vivo
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Гошовська, Юлія Володимирівна
;
Охай, Ірина Юріївна
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Романенко, Мар’яна Станіславівна
;
Федічкіна, Раїса Андріївна
;
Шаповал, Ігор Михайлович
2017
Дослідження процесу екстрагування кверцетинвмісної сировини для виробництва м’ясних продуктів
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Зусько, Катерина Вікторівна
;
Куц, Анатолій Михайлович
;
Грегірчак, Наталія Миколаївна
;
Пешук, Людмила Василівна
2014
Дослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабана
Пешук, Людмила Василівна
;
Штик, Ірина Іванівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Іщенко, Віра Миколаївна
2017
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання
Грегірчак, Наталія Миколаївна
;
Пешук, Людмила Василівна
;
Зусько, Катерина Вікторівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2016
Дослідження терміну зберігання варених ковбас з додаванням кверцетину і кверцетинвмісної вторинної сировини (лушпиння цибулі)
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
2017
Екстракти лушпиння цибулі та мати-й-мачухи як пріорітетна кверцетинвмісна сировина
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Зусько, Катерина Вікторівна
;
Грегірчак, Наталія Миколаївна
;
Пешук, Людмила Василівна
2016
Кверцетинвмісна водна витяжка з лушпиння цибулі як антиоксидант у технології м’ясних виробів
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
2018
Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сировини
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2014
Перспективи використання біокорегуючих м'ясопродуктів для мінімізації виникнення випадків аліментарнозалежних патологій здоров'я населення України
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Штик, Ірина Іванівна
;
Киричок, Л. М.
2015
Перспективи використання біокорегуючих м’ясопродуктів
Пешук, Людмила Василівна
;
Галенко, Олег Олександрович
;
Штик, Ірина Іванівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Гавалко, Юрій Вікторович
2016
Перспективи використання вторинної кверцетинвмісної сировини (лушпиння цибулі та часнику) і лікарських трав у технології спеціальних м'ясних продуктів
Пешук, Людмила Василівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна
;
Гавалко, Юрій Вікторович
2015
Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана (Патент на корисну модель № 97557)
Пешук, Людмила Василівна
;
Іщенко, Віра Миколаївна
;
Штик, Ірина Іванівна
;
Іванова, Тетяна Миколаївна