Browsing by Author Іванова, Тетяна Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Аналіз хімічного складу нетрадиційної м’ясної сировиниДидюк, Олена Юріївна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Клишко, Марина Леонідівна
2016Варена ковбаса «Оніотін» (Патент на корисну модель № 105970)Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гавалко, Юрій Вікторович
2014Визначення металічних елементів в м’ясних маринадахПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Іщенко, Віра Миколаївна; Іщенко, Микола Володимирович
2018Використання вторинної рослинної сировини в технології м’ясних продуктів з антиоксидантними властивостямиПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Будник, Ніна Василівна
2014Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабанаПешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2014Використання нетрадиційної сировини в технології маринованих м'ясних напівфабрикатівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван Ігоревич
2015Використання оленини у сирокопчених ковбасахМаршалок, Тарас Валерiйович; Пешук, Людмила Василівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Іванова, Тетяна Миколаївна
2014Вплив харчових кислот на колір м'яса дикого кабана в процесі маринуванняПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2017Дослідження м’ясного продукту з додаванням кверцетинвмісної сировини в середовищі in vivoІванова, Тетяна Миколаївна; Гошовська, Юлія Володимирівна; Охай, Ірина Юріївна; Пешук, Людмила Василівна; Романенко, Мар’яна Станіславівна; Федічкіна, Раїса Андріївна; Шаповал, Ігор Михайлович
2017Дослідження процесу екстрагування кверцетинвмісної сировини для виробництва м’ясних продуктівІванова, Тетяна Миколаївна; Зусько, Катерина Вікторівна; Куц, Анатолій Михайлович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Пешук, Людмила Василівна
2014Дослідження розроблення технології маринованих м’ясних напівфабрикатів з м'яса дикого кабанаПешук, Людмила Василівна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Іщенко, Віра Миколаївна
2017Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберіганняГрегірчак, Наталія Миколаївна; Пешук, Людмила Василівна; Зусько, Катерина Вікторівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2016Дослідження терміну зберігання варених ковбас з додаванням кверцетину і кверцетинвмісної вторинної сировини (лушпиння цибулі)Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2017Екстракти лушпиння цибулі та мати-й-мачухи як пріорітетна кверцетинвмісна сировинаІванова, Тетяна Миколаївна; Зусько, Катерина Вікторівна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Пешук, Людмила Василівна
2016Кверцетинвмісна водна витяжка з лушпиння цибулі як антиоксидант у технології м’ясних виробівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна
2018Наукові пошуки можливості стабілізації якості жирів з включенням нативної кверцетинвмісної сировиниПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2014Перспективи використання біокорегуючих м'ясопродуктів для мінімізації виникнення випадків аліментарнозалежних патологій здоров'я населення УкраїниПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Киричок, Л. М.
2015Перспективи використання біокорегуючих м’ясопродуктівПешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гавалко, Юрій Вікторович
2016Перспективи використання вторинної кверцетинвмісної сировини (лушпиння цибулі та часнику) і лікарських трав у технології спеціальних м'ясних продуктівПешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гавалко, Юрій Вікторович
2015Рецептура композиції напівфабрикату дрібно шматкового охолодженого з м’яса дикого кабана (Патент на корисну модель № 97557)Пешук, Людмила Василівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Штик, Ірина Іванівна; Іванова, Тетяна Миколаївна