Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 131
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Croquanter-Texiнікa як сучасний метод молекулярної гастрономії
Пшенічнікова, Юлія
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014
CROQUANTER-техніка як сучасний метод молекулярних технологій у закладах ресторанного господарства
Пшенічнікова, Юлія
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014
Croquanter-техніка як сучасний метод молекулярної гастрономії
Пшенічнікова, Юлія
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2019
Energy Floor як нова технологія видобутку електроенергії в готелях України
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
;
Мельник, Юлія Вікторівна
2014
QR-код у ресторанному бізнесі
Драненко, Оксана Володимирівна
;
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2016
SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфон
Дубко, Андрій Вікторович
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
2013
«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів
Удовицький, В. В.
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015
Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами
Олійник, Сергій Валентинович
;
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Доценко, Віктор Федорович
2023
Аналіз попиту на споживання солодких страв під час сніданків у готелях
Романюк, Ангеліна Василівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015
Аналіз підприємств з реалізації енергозберігаючих систем для готелів на ринку України
Любачевська, Надія Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2018
Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовах
Коваль, Ольга Володимирівна
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2009
Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошна
Бондар, Наталія Петрівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014
Аромадистиляція - інновація молекулярної гастрономії
Біла, Катерина Василівна
;
Цирульнікова, Віта Валентинівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015
Батат як альтернативна сировина для страв у закладах ресторанного господарства
Клименко, Наталія Олександрівна
;
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013
Безпечні рослинні збагачувачі для ресторанної продукції
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2002
Біотехнологія пива
Фесенко, Андрій
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Домарецький, Віталій Афанасійович
;
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
2015
Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробів
Михайленко, Владлена Миколаївна
;
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Доценко, Віктор Федорович
2007
Визначення раціональних технологічних режимів солодорощення зерна сої
Хіврич, Борис Іванович
;
Українець, Анатолій Іванович
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2015
Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
;
Цигоняко, Анна М.
2014
Використання агару з плодово-ягідною сировиною в молекулярних технологіях
Цигоняко, Анна М.
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Протченко, Артур С.