Browsing by Author Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктівБаль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Леонова, Богдана Іванівна; Рябовол, Максим Вiталiйович
2016Оцінка антиоксидантної активності природних сполукПолумбрик, Максим Олегович; Полумбрик, Олег Максимович; Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
2018Очищення яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітаціїЖеплінська, Марія Михайлівна; Зоткіна, Лариса Василівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
2006Технологія м’яса та м’ясних продуктів : підручникКлименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Буша, Олексій Олексійович; Ткаченко, Катерина Деміївна
2004Удосконалення технології комбінованих харчових продуктів з використанням високоякісних інгредієнтів і харчових добавокБаль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Залєток, С. П.; Моісеєнко, О. М.
2017Хроматографія і ЕПР спектроскопія для оцінки антиоксидантної активності природних сполукПолумбрик, Максим Олегович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Полумбрик, Олег Максимович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
2009Інноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандартБаль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Осейко, Микола Іванович