Browsing by Author Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Використання харчових апельсинових волокон при виробництві м’ясних продуктів | Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Леонова, Богдана Іванівна; Рябовол, Максим Вiталiйович |
2016 | Оцінка антиоксидантної активності природних сполук | Полумбрик, Максим Олегович; Полумбрик, Олег Максимович; Пасічний, Василь Миколайович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна |
2018 | Очищення яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації | Жеплінська, Марія Михайлівна; Зоткіна, Лариса Василівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна |
2006 | Технологія м’яса та м’ясних продуктів : підручник | Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Буша, Олексій Олексійович; Ткаченко, Катерина Деміївна |
2004 | Удосконалення технології комбінованих харчових продуктів з використанням високоякісних інгредієнтів і харчових добавок | Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Залєток, С. П.; Моісеєнко, О. М. |
2017 | Хроматографія і ЕПР спектроскопія для оцінки антиоксидантної активності природних сполук | Полумбрик, Максим Олегович; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Полумбрик, Олег Максимович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна |
2009 | Інноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт | Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Осейко, Микола Іванович |