Browsing by Author Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 112  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Академічний плагіат та проблеми його вирішення в сучасній освітіБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2023Актуальність споживання безлактозних молочних продуктівПавлюк, Ірина Вікторівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Басс, Оксана Олександрівна
2016Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощівЛєбєдєва, Анна Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ івЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Гончарова, Яна Володимирівна
2022Вивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновленняМахмудов, Артур Мамедович; Гродська, Катерина Анатоліївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Белемець, Тетяна Олександрівна
2021Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молокаКорольчук, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2016Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базилікуБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016Вивчення забарвлюваних речовин в прянощахБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович
2012Визначення антиоксидантної активності композицій прянощівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Миколів, Іван Михайлович
2022Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного кисломолочного морозива з в-глюканом вівсаМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2017Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних пастЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Грабова, Тетяна Леонідівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Пасічний, Василь Миколайович
2013Використання кореню куркуми у технології сметанних виробівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Білоцерківець, О. М.
2015Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктівТетеріна, Світлана Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2016Використання натуральної рослиної сировини в технологіях кисломолочних продуктівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2015Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Миколів, Іван Михайлович; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2018Використання прянощів як джерела антоціанівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван Михайлович
2021Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузіМихалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Точкова, Оксана Василівна
2014Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного вікуБілоцерківець, О. М.; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна