Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 112
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Академічний плагіат та проблеми його вирішення в сучасній освіті
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2023
Актуальність споживання безлактозних молочних продуктів
Павлюк, Ірина Вікторівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Басс, Оксана Олександрівна
2016
Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощів
Лєбєдєва, Анна Олександрівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016
Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ ів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Гончарова, Яна Володимирівна
2022
Вивчення впливу дисперсності сублімованих фруктів на процес відновлення
Махмудов, Артур Мамедович
;
Гродська, Катерина Анатоліївна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Белемець, Тетяна Олександрівна
2021
Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока
Корольчук, Ірина Миколаївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2016
Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базиліку
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Федонюк, Марія Анатоліївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
2016
Вивчення забарвлюваних речовин в прянощах
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Миколів, Іван Михайлович
2012
Визначення антиоксидантної активності композицій прянощів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2017
Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощів
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Миколів, Іван Михайлович
2017
Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних паст
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Миколів, Іван Михайлович
2022
Визначення оптимальних параметрів процесу визрівання сумішей нежирного кисломолочного морозива з в-глюканом вівса
Михалевич, Артур Петрович
;
Поліщук, Галина Євгеніївна
;
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2017
Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних паст
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Грабова, Тетяна Леонідівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Пасічний, Василь Миколайович
2013
Використання кореню куркуми у технології сметанних виробів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Білоцерківець, О. М.
2015
Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктів
Тетеріна, Світлана Миколаївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2016
Використання натуральної рослиної сировини в технологіях кисломолочних продуктів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Миколів, Іван Михайлович
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2015
Використання несмаженого зерна гречки в рецептурах кисломолочних продуктів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Миколів, Іван Михайлович
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
2018
Використання прянощів як джерела антоціанів
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Миколів, Іван Михайлович
2021
Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі
Михалевич, Артур Петрович
;
Сапіга, Вікторія Ярославівна
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Точкова, Оксана Василівна
2014
Використання ягід дикорослих рослин у технології молочних продуктів для дітей шкільного віку
Білоцерківець, О. М.
;
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
;
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна