Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 99
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Аналіз ринку харчових продуктів з харчовими барвниками
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2019
Безглютеновий бісквітний напівфабрикат оздоровчого призначення (Патент на корисну модель № 135437)
Вихристенко, Олена Юріївна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2016
Вибір композиції мінералізованих солодів для збагачення житньо- пшеничного хліба
Атаманюк, Віталія Олександрівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2006
Вибір тканин для фільтрування гідролізату, одержаного із пшениці
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Лагода, Володимир Андрійович
2019
Вивчення впливу порошків пряних коренеплодів і кореневищ на активність дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Мартиненко, Тетяна Андріївна
2017
Вивчення процесу термічного оброблення бульб топінамбуру
Івчук, Надія Павлівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Ущаповський, Артем Олегович
2020
Визначення гідродинамічних втрат потужності в зубчастій передачі. Теорія
Носко, Павло Леонідович
;
Башта, Олександр Васильович
;
Бойко, Григорій Олексійович
;
Герасимова, Ольга Вячеславівна
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2005
Визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Лагода, Володимир Андрійович
2019
Використання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хліба
Сладковський, Олександр
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2014
Використання дикорослої сировини для отримання кондитерських виробів оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2012
Використання кедрового та соснового пилку в якості функціональних збагачувачів продуктів для спортсменів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Стешенко, Ольга Михайлівна
2020
Використання нетрадиційної рослинної сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2022
Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Клеймьонова, Олена Геннадіївна
2019
Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2021
Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2017
Використання нетрадиційної рослиної сировини для отримання кондитерських виробів оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
2020
Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2021
Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначення
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Новохат, Дарина Сергіївна
2016
Використання нетрадиційної інуліновмісної сировини в технологіях оздоровчих харчових продуктів
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
;
Івчук, Надія Павлівна
2018
Використання плодово-ягідного міксу для збагачення фруктово-желейного мармеладу
Скрипка, Злата
;
Башта (Шеремет), Алла Олексіївна