Browsing by Author Бессараб, Олександр Семенович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 183  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратамиБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2017Аналіз методик визначення інуліну харчових продуктахГалінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Точкова, Оксана Василівна
2018Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Шикирава, Аліна Володимирівна
2017-02-21Аналіз накопичення контамінантів плодами томатів та засоби їх зниження в овочахБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Костючок, Неля Вікторівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2015Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продуктиГалінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Василів, Володимир Павлович
2017Безалкогольний напій (Деклараційний патент на корисну модель № 118116)Бессараб, Олександр Семенович; Рубанка, Катерина Володимирівна; Дудченко, Іван Анатолійович
2015Біологічно активні добавки в контексті сьогоденняГалінська, Олександра Сергіївна; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
2014Біологічно активні добавки з екстракту топінамбураБессараб, Олександр Семенович; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна
2014Вибір оптимальних режимів бланшування моркви при отриманні натурального морквяного сокуБессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Мисюра, Тарас Григорович
2016Вивчення біологічно активних речовин у нових пребіотиках із інуліновмісної сировини у формі нанопорошківБалабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Павлюк, Раїса Юріївна
2014Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Балабай, Катерина Сергіївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2020Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоївШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2021Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томатопродуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
2014Визначення впливу основних параметрів перегрітої пари на процес сушіння харчових продуктівШутюк, Віталій Володимирович; Василенко, Сергій Михайлович; Бессараб, Олександр Семенович
2019Визначення впливу попередньої обробки томатів на зміни комплексу каротиноїдів томатної сировиниБаженова, Надія Андріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
2016Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. КиєваБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
2015Використання насіння сочевиці в технології соусівЛановенко, Юлія Володимирівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович
2017Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович
2021Використання плодів обліпихи для виготовлення консервованих продуктівБендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Процюк, Дмитро Сергійович; Бессараб, Олександр Семенович
2014Використання сочевиці для виробництва харчових продуктівМатко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Бессараб, Олександр Семенович