Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Бессараб, Олександр Семенович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 185
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Аналіз забруднення плодоовочевої сировини нітратами
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Коваль, Марина Олександрівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Бессараб, Олександр Семенович
2017
Аналіз методик визначення інуліну харчових продуктах
Галінська, Олександра Сергіївна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Точкова, Оксана Василівна
2018
Аналіз мікробіологічної контамінації пряно-ароматичної сировини, що використовується в технологіях томатних соусів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Грегірчак, Наталія Миколаївна
;
Шикирава, Аліна Володимирівна
2017-02-21
Аналіз накопичення контамінантів плодами томатів та засоби їх зниження в овочах
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Костючок, Неля Вікторівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2015
Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продукти
Галінська, Олександра Сергіївна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Жеплінська, Марія Михайлівна
;
Василів, Володимир Павлович
2017
Безалкогольний напій (Деклараційний патент на корисну модель № 118116)
Бессараб, Олександр Семенович
;
Рубанка, Катерина Володимирівна
;
Дудченко, Іван Анатолійович
2015
Біологічно активні добавки в контексті сьогодення
Галінська, Олександра Сергіївна
;
Баклан (Гаган), Інна Олександрівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
2014
Біологічно активні добавки з екстракту топінамбура
Бессараб, Олександр Семенович
;
Баклан (Гаган), Інна Олександрівна
2014
Вибір оптимальних режимів бланшування моркви при отриманні натурального морквяного соку
Бессараб, Олександр Семенович
;
Бандуренко, Галина Михайлівна
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Мисюра, Тарас Григорович
2016
Вивчення біологічно активних речовин у нових пребіотиках із інуліновмісної сировини у формі нанопорошків
Балабай, Катерина Сергіївна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Павлюк, Раїса Юріївна
2014
Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбура
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Балабай, Катерина Сергіївна
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Лосєва, Світлана Михайлівна
2020
Вивчення впливу сортових особливостей і технологічних факторів буряка столового на якість купажованих напоїв
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
2021
Визначення вмісту каротиноїдів у зразках концентрованих томатопродуктів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Бессараб, Олександр Семенович
2014
Визначення впливу основних параметрів перегрітої пари на процес сушіння харчових продуктів
Шутюк, Віталій Володимирович
;
Василенко, Сергій Михайлович
;
Бессараб, Олександр Семенович
2019
Визначення впливу попередньої обробки томатів на зміни комплексу каротиноїдів томатної сировини
Баженова, Надія Андріївна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
2016
Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Коваль, Марина Олександрівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
2015
Використання насіння сочевиці в технології соусів
Лановенко, Юлія Володимирівна
;
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Матко, Світлана Василівна
;
Мельник, Людмила Миколаївна
;
Бессараб, Олександр Семенович
2017
Використання плодово-ягідних порошків в технологіях томатних соусів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Бессараб, Олександр Семенович
;
Шутюк, Віталій Володимирович
2021
Використання плодів обліпихи для виготовлення консервованих продуктів
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
;
Процюк, Дмитро Сергійович
;
Бессараб, Олександр Семенович
2014
Використання сочевиці для виробництва харчових продуктів
Матко, Світлана Василівна
;
Мельник, Людмила Миколаївна
;
Бессараб, Олександр Семенович