Browsing by Author Божко, Анастасія Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Визначення потреб споживачів для удосконалення системи управління якістю у виробництві печиваУсатюк, Світлана Іванівна; Божко, Анастасія Юріївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Андреєва, Марина Дмитрівна
2020Дослідження впливу різного виду паковання на термін зберігання заварних тістечок «Іриска»Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Дослідження способів фальсифікації заварних тістечок «Іриска»Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Дотримання програм-передумов на ТОВ «Київський БКК»Божко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2020Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктівБожко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
2022Удосконалення аналізу небезпечних факторів при виробництві сиру зернистого у вершкахСидор, Василь Михайлович; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Божко, Анастасія Юріївна
2020Удосконалення системи управління безпечністю виробництва заварних тістечок «Іриска» на ТОВ «Київський БКК»Божко, Анастасія Юріївна
2020Управління якістю кондитерського підприємстваБожко, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна