Browsing by Author Бондар, Наталія Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 97  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Cистема управління якістю для готельних підприємств з урахуванням вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2015Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2013Аналіз та реінжиніринг бізнес-процесів планування закупівель для закладів ресторанного господарстваГребенюк, І. П.; Бондар, Наталія Петрівна; Загоровська, Лариса Григорівна
2009Аналіз технології приготування страв та кулінарних виробів з борошнаБондар, Наталія Петрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна
2017Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)Кравцов, Олександр Олександрович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Лявинець, Георгій Михайлович
2011Бісквітний напівфабрикат оздоровчо-профілактичного призначення (Патент України на корисну модель № 64455)Бондар, Наталія Петрівна; Маляр, Вікторія Володимирівна
2008Вивчення ступеню метаболізаціі селену насінням сільськогосподарських культурАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Бондар, Наталія Петрівна; Хіврич, Борис Іванович
2004Визначення вмісту антипоживних речовин продуктів переробки насіння бобових у складі хлібаБорисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2018Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерівБондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Силка, Ірина Миколаївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Кравцов, Олександр Олександрович
2012Використання борошна з люпину в технології продукції закладів ресторанного господарстваБондар, Наталія Петрівна
2019Використання ламінарії у технології м’ясних котлет, збагачених йодомБондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Геращенко, Олеся Володимирівна
2003Використання насіння люпину для виробництва високобілкових харчових продуктівАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Головченко, Оксана Володимирівна
2010Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначенняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович
2013Використання полісолодового екстракту «Полісол» при виробництві пісочного печиваСюткіна, Олена Вячеславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Корецька, Ірина Львівна
2008Використання продуктів переробки білого харчового люпину в технології хлібобулочних виробів функціонального призначенняБондар, Наталія Петрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна
2003Використання продуктів переробки сої для підвищення біологічної та харчової цінності хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна
2017Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практикиАнтоненко, Ірина Ярославівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Безпала, Ольга Василівна; Божук, Тетяна; Бондар, Наталія Петрівна; Бугаєва, Олена; Вітряк, Оксана Павлівна; Гембець, Алла Вікторівна; Головко, Ольга Миколаївна; Гринюк, Олег Юрійович; Грянило, Анжеліка Василівна; Заварзіна, Валерія; Зваричук, Едуард Олександрович; Іванов, Андрій Миколайович; Казанцева, Катерина Анатоліївна; Калмикова, Ірина Семенівна; Ковешніков, Володимир Сергійович; Мазурець, Роман Русланович; Масляк, Петро Олексійович; Марцин, Тетяна Олександрівна; Меліх, Олена Олександрівна; Мельник, Ірина Леонідівна; Нездоймінов, Сергій Георгійович; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна; Поколодна, Марія Миколаївна; Руднєва, Марина Григорівна; Саркісян, Ганна Овсепівна; Сологуб, Юрій Іванович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Ткаченко, Любов Володимирівна; Хорохоріна, Валерія
2000Вплив концентрації та рН електролітів на параметри їх руху в околі феромагнітної кульки в постійному магнітному поліГоробець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Бондар, Є. А.; Горбачева, Р. О.
2019Впровадження event-менеджменту в діяльність підприємства готельно-реcторанного господарстваНовікова, Вікторія Владиславівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна
2020Впровадження спеціалізованих реабілітаційних послуг у готелі сімейного типуРольська, Роксолана Вікторівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович