Browsing by Author Білик, Олена Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 97  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз ризиків і критичних точок контролю виробництва комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість»Кучерявенко, Юлія Василівна; Халікова, Есма Фаїківна; Білик, Олена Анатоліївна
2018Вдосконалення технології булочних виробів у разі використання комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість КСБ +»Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Фаін, Альбіна Володимирівна
2009Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництвСоколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Лензіон, Сергій Валентинович; Якимчук, Микола Володимирович; Білик, Олена Анатоліївна
2012Визначення теплотехнічних параметрів кондиціонування повітряБілик, Олена Анатоліївна; Палаш, Анатолій Анатолійович; Семенов, Олександр Михайлович; Підлісний, Віталій Володимирович
2011Визначення теплотехнічних параметрів кондиціонування повітря в процесах пророщування ячменюСоколенко, Анатолій Іванович; Криворотько, Володимир Михайлович; Білик, Олена Анатоліївна; Максименко, Ірина Фаддеївна
2005Використання активних сушених дріжджів при виробництві булочних виробівДробот, Віра Іванівна; Савчук, Наталія Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна
2011Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробівБілик, Олена Анатоліївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Матвіюк, Т. Ю.; Бивалькевич, О. І.
2011Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробівВасилюк, А. В.; Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна
2017Використання концентрату сироваткового білкового сухого у технології булочних виробівКравченко, Андрій Олегович; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2018Використання кунжутного борошна у виробництві пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2019Використання насіння льону білого у виробництві пшеничного хлібаАндронович, Галина Михайлівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна
2020Використання насіння льону золотого у виробництві органічних хлібних паличок спеціального призначенняБондаренко, Юлія Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна; Борщова, Ольга Анатоліївна
2019Використання насіння льону у виробництві хліба чіабата на пулішуАндронович, Галина Михайлівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна
2014Використання нетрадиційної сировини для подовження тривалості зберігання хлібобулочних виробів оздоровчого призначенняСолом’яна, І. О.; Халікова, Есма Фаїківна; Білик, Олена Анатоліївна
2016Використання сироватки молочної, збагаченої Mg і Mn, у технології хлібобулочних виробівГільченко, Ганна Вікторівна; Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2019Використання суміші пророщених зерен у технології висівкових хлібцівВидра, Олександр Валерійович; Бурченко, Людмила Миколаївна; Білик, Олена Анатоліївна
2013Використання теплових насосів в харчових і мікробіологічних системахСоколенко, Анатолій Іванович; Білик, Олена Анатоліївна; Максименко, Ірина Фаддеївна; Федоренко, Л. А.
2017Використання урбечу з насіння льону у виробництві пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
2001Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хлібаДробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Білик, Олена Анатоліївна
2014Вплив комплексного хлібопекарського поліпшувача «Свіжість К+» на тривалість зберігання хлібобулочних виробівХалікова, Есма Фаїківна; Білик, Олена Анатоліївна; Бондар, Володимир Іванович