Browsing by Author Василів, Володимир Павлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 92  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Амінокислотний склад сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядамиЧернюшок, Ольга Анатоліївна; Ардинський, Олексій Валерійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Дашковський, Юрій Олександрович; Василів, Володимир Павлович
2019Аналіз способів переробки сирої пивної дробиниЯкименко, Людмила Сергіївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Василів, Володимир Павлович
2016Аналіз способів сушіння жому цукрових буряківШвецова, Інга Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2014Аналіз способів сушіння жому цукрових буряківМихалюк, Яна В'ячеславівна; Швецова, Інга Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2015Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продуктиГалінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Василів, Володимир Павлович
2013Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктівМукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Чумакова, Олена Володимирівна; Василів, Володимир Павлович
2017-04Вдосконалення технології сушіння виноградуБілоцерківська, Наталія Вадимівна; Ізюменко, Дмитро Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2018Виготовлення квасу з нетрадиційної сировиниМукоїд, Роман Миколайович; Іванов, Євгеній Ігорович; Василів, Володимир Павлович
2020Визначення втрат бентоніну під час концентруванні соку столового бурякаГорбач (Морозюк), Анна Валентинівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2016Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейДідик, Володимир Петрович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2013Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейЛогвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2011Вплив електрогідравлічного ефекту на інтенсифікацію процесу активації водно-вапняної суспензії в бурякоцукровому виробництвіВасилів, Володимир Павлович; Дашковський, Юрій Олександрович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Ардинський, Олексій Валерійович; Федоренко, Л. А.
2022Вплив пандемії COVID-19 на розвиток ринку кави і кавових напоївІванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2019Вплив попередньої обробки селери на кінетику її сушінняФещук, Лілія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2013Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчуванняШутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Слободянюк, О. С.; Василів, Володимир Павлович
2017Вплив різних способів процесу сушіння на якість томатівГаврилюк, Валерія Олександрівна; Нестеренко, Аліна Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
2012Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктівШутюк, Віталій Володимирович; Турчин, Владислав Юрійович; Василів, Володимир Павлович
2016Вплив температури пророщування рису на показники його солодуКоберніцька, Аліна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
2016Глютен. Чому його можна не всім?Поліщук, Олександр Васильович; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
2012Диспергування зважених частинок молочної сироватки під дією електроіскрових розрядівАрдинський, Олексій Валерійович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Дашковський, Юрій Олександрович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Василів, Володимир Павлович