Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Вашека, Оксана Миколаївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 77
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатів
Причинтовська, Віта Олександрівна
;
Пасічник, Дар'я Ігорівна
;
Петухова, Дар'я
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014
Аспекти вітчизняних та зарубіжних документів на майонез
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2014
Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачків
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2012
Вершкове масло збагачене порошком із моркви
Іванов, Сергій Віталійович
;
Рашевська, Тамара Олексіївна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2014
Вивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикату
Галецька, Оксана Вікторівна
;
Дуля, Марія О.
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2016
Вивчення перерозподілу форм зв’язків вологи у помадній масі, збагаченій порошком із банану
Янчик, Марія Володимирівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Янчик, Олена Петрівна
2016
Вивчення структурних елементів збагаченої масляної суміші мікроструктурним методом
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Дрозд, Наталія Володимирівна
2017
Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологій
Петруша, Оксана Олександрівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Зичук, Тетяна Олександрівна
;
Мамаєва, Марія Миколаївна
2013
Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового масла
Іванов, Сергій Віталійович
;
Рашевська, Тамара Олексіївна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2015
Використання мікроструктурного методу у вивченні показників якості збагаченої масляної суміші
Дрозд, Наталія Володимирівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2014
Використання овочевого порошку у технології виготовлення масляної суміші
Карпенко, Анна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014
Використання порошку з моркви в технології цукристих кондитерських виробів
Ущаповський, Артем Олегович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2012
Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового масла
Рашевська, Тамара Олексіївна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2014
Використання порошку із паприки у виробництві масляних сумішей
Карпенко, Анна
;
Дуля, Марія О.
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2005
Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначення
Сіндікаєва, Н. В.
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Рашевська, Тамара Олексіївна
2014
Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських мас
Янчик, Марія Володимирівна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
2016
Використання термодинамічного методу у оцінці якості масляних сумішей
Дрозд, Наталія Володимирівна
;
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2007
Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Рашевська, Тамара Олексіївна
;
Махоніна, Марина Юріївна
;
Шпачук, Людмила Володимирівна
2014
Вплив компонентів рослинної сировини на дисперсність краплин плазми масляних сумішей
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Галецька, Оксана Вікторівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2009
Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.
Вашека, Оксана Миколаївна
;
Рашевська, Тамара Олексіївна