Browsing by Author Вашека, Оксана Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 77  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатівПричинтовська, Віта Олександрівна; Пасічник, Дар'я Ігорівна; Петухова, Дар'я; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014Аспекти вітчизняних та зарубіжних документів на майонезНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2012Вершкове масло збагачене порошком із морквиІванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
2014Вивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикатуГалецька, Оксана Вікторівна; Дуля, Марія О.; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2016Вивчення перерозподілу форм зв’язків вологи у помадній масі, збагаченій порошком із банануЯнчик, Марія Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Олена Петрівна
2016Вивчення структурних елементів збагаченої масляної суміші мікроструктурним методомВашека, Оксана Миколаївна; Дрозд, Наталія Володимирівна
2017Визначення лужної фосфатази у пастеризованому молоці з використанням цифрових технологійПетруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Зичук, Тетяна Олександрівна; Мамаєва, Марія Миколаївна
2013Використання методу ІЧ Фур’є-спектроскопії для аналізу якості збагаченого вершкового маслаІванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
2015Використання мікроструктурного методу у вивченні показників якості збагаченої масляної сумішіДрозд, Наталія Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2014Використання овочевого порошку у технології виготовлення масляної сумішіКарпенко, Анна; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014Використання порошку з моркви в технології цукристих кондитерських виробівУщаповський, Артем Олегович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2012Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового маслаРашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
2014Використання порошку із паприки у виробництві масляних сумішейКарпенко, Анна; Дуля, Марія О.; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2005Використання порошків моркви для виробництва вершкового масла функціонального призначенняСіндікаєва, Н. В.; Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна
2014Використання рослинної сировини для збагачення кондитерських масЯнчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2016Використання термодинамічного методу у оцінці якості масляних сумішейДрозд, Наталія Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2007Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового маслаВашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна; Махоніна, Марина Юріївна; Шпачук, Людмила Володимирівна
2014Вплив компонентів рослинної сировини на дисперсність краплин плазми масляних сумішейВашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Галецька, Оксана Вікторівна; Янчик, Марія Володимирівна
2009Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна