Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Гавриш, Андрій Володимирович
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 225
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів
Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Доценко, Віктор Федорович
2014
Альтернативні способи приготування фонданів
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Губенко, Станіслава Олегівна
2017
Аналіз якості кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками впродовж зберігання
Янчик, Марія Володимирівна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2012
Аромамаркетинг в індустрії гостинності
Євтух, Олена
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Доценко, Віктор Федорович
2020
Аюрведичні властивості сухих сніданків з яблук
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Дорошкевич, Руслан Юрійович
2010
Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберігання
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Демидов, Ігор Миколайович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2013
Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти
Погожих, Микола Іванович
;
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Павлюк, Ігор Миколайович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2020
Використання бульб чуфи в технології морозива
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2013
Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
Буянова, І. А.
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Доценко, Віктор Федорович
2020
Використання лікарської сировини в технології морозива
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Устименко, Ігор Миколайович
2013
Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі
Ткачук, Юрій Михайлович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Доценко, Віктор Федорович
2015
Використання поверхнево-активних речовин в гарячих солодких стравах
Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
;
Губенко, Станіслава Олегівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014
Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2014
Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктів
Івахно, Ольга Олександрівна
;
Лявинець, Георгій Михайлович
;
Іщенко, Тетяна Іванівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2020
Використання рослинної сировини в технології вершкової молочно-білкової композиції
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Устименко, Ігор Миколайович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Дарюга, Олена Анатоліївна
2014
Використання сухої молочної сироватки у виробництві хлібобулочних виробів
Павленко, Анна Анатоліївна
;
Бортнічук, Олег Вікторович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2012
Використання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикату
Лявинець, Георгій Михайлович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Арсеньєва, Лариса Юріївна
2013
Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типу
Лявинець, Георгій Михайлович
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Арсеньєва, Лариса Юріївна
2009
Вплив дисперсності органічних матриць на стабілізацію форм гемоглобіну
Погожих, Микола Іванович
;
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
;
Цуркан, М. М.
;
Гавриш, Андрій Володимирович
2010
Вплив дієтичної добавки "Гемовітал" на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів
Малафєєв, М. Т.
;
Погожих, Микола Іванович
;
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Гавриш, Андрій Володимирович