Browsing by Author Галушко, Марія Валеріївна
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Використання батату у технології оздоровчих продуктів | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Соколова, Ольга Миколаївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Галушко, Марія Валеріївна; Вінярська, Владислава Вікторівна |
2020 | Вплив шпинату та насіння пажитника на харчову і біологічну цінність пшеничного хліба | Стеценко, Наталія Олександрівна; Галушко, Марія Валеріївна |
2021 | Дослідження фізико-хімічних властивостей сировини та напівфабрикатів у виробництві безглютенових кексів | Галушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2021 | Проєкт виробництва безглютенових кексів з гречаного борошна, збагачених порошком керобу | Галушко, Марія Валеріївна |
2021 | Сучасні підходи до створення кексів для дієтичного харчування | Галушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2023 | Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбуза | Галушко, Марія Валеріївна |
2021 | Характеристика псиліуму як перспективного джерела харчових волокон при виробництві продуктів оздоровчого призначення | Стеценко, Наталія Олександрівна; Галушко, Марія Валеріївна |
2022 | Характеристика рисового борошна, кеш’ю та шроту насіння гарбуза як сировини для виробництва безглютенового печива | Галушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна |