Browsing by Author Галушко, Марія Валеріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Використання батату у технології оздоровчих продуктівБажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Соколова, Ольга Миколаївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Галушко, Марія Валеріївна; Вінярська, Владислава Вікторівна
2020Вплив шпинату та насіння пажитника на харчову і біологічну цінність пшеничного хлібаСтеценко, Наталія Олександрівна; Галушко, Марія Валеріївна
2021Дослідження фізико-хімічних властивостей сировини та напівфабрикатів у виробництві безглютенових кексівГалушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2021Проєкт виробництва безглютенових кексів з гречаного борошна, збагачених порошком керобуГалушко, Марія Валеріївна
2021Сучасні підходи до створення кексів для дієтичного харчуванняГалушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2023Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбузаГалушко, Марія Валеріївна
2021Характеристика псиліуму як перспективного джерела харчових волокон при виробництві продуктів оздоровчого призначенняСтеценко, Наталія Олександрівна; Галушко, Марія Валеріївна
2022Характеристика рисового борошна, кеш’ю та шроту насіння гарбуза як сировини для виробництва безглютенового печиваГалушко, Марія Валеріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна