Browsing by Author Гедзюк, Вікторія Олександрівна
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Аналіз харчової та біологічної цінності здобного пісочного печива, збагаченого олією обліпихи та порошком глоду | Стеценко, Наталія Олександрівна; Гедзюк, Вікторія Олександрівна |
2020 | Дослідження змін біохімічного складу плодів абрикосу, призначених для виробництва замороженого десерту оздоровчого призначення | Гедзюк, Вікторія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2019 | Обґрунтування вибору порошку глоду та олії обліпихи для виробництва пісочного печива | Гедзюк, Вікторія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна |
2019 | Шляхи зменшення енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів та поліпшення їх нутрієнтного складу | Гедзюк, Вікторія Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна |