Browsing by Author Гетьман, Інна Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Борошно зеленої гречки як поживне середовище для заквасок спонтанного бродіння.Гетьман, Інна Анатоліївна; Кухаренко, Іванна Олександрівна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2019Борошно круп’яних культур як перспективна нетрадиційна сировина в хлібопеченніГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Науменко, Оксана Василівна
2019Використання вівсяної закваски спонтанного бродіння в технології пшенично–житнього хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2022Використання гречаного борошна в технології хлібаБєлова, Карина Романівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2020Використання гречаної закваски спонтанного бродіння в технології хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2017Використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп'яних культур в технології хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Писарець, Ольга Петрівна
2020Використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в технології пшеничного хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Науменко, Оксана Василівна; Кухаренко, Іванна Олександрівна
2014Використання методу компексонометрії для визначення якості водиБіла, Галина Миколаївна; Бадрук, Юлія Володимирівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Більська, Руслана Миколаївна; Олещенко, Яна Романівна
2022Дослідження властивостей хлібопекарської мікробіоти вітчизняної селекціїГетьман, Інна Анатоліївна; Науменко, Оксана Василівна; Богдан, Галина Сергіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2018Дослідження впливу заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур на процеси газоутворення в пшеничному тісті.Гетьман, Інна Анатоліївна; Смуток, Павліна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2019Дослідження вуглеводно – амілазного комплексу борошна круп’яних культур.Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2020Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп’яних культур і його сумішей з пшеничнимГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Кухаренко, Іванна Олександрівна
2017Дослідження показників якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культурГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Писарець, Ольга Петрівна
2021Ефективність використання структуроутворювачів в технології безглютенового хлібаМихонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна
2020Закваска спонтанного бродіння з борошна зеленої гречки в технології безглютенового хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Шубін, Вадим Миколайович; Михонік, Лариса Анатоліївна
2022Закваски спонтанного бродіння в технології пшенично-житнього хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2022Наукові та практичні аспекти використання пшеничного цільнозернового борошна та продуктів переробки круп’яних культур у виробництві хлібобулочних виробів.Михонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна
2021Особливості використання борошна круп’яних культур як поживного середовища для приготування хлібопекарських заквасокМихонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна
2021Особливості використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в технології хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2018Показники якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в процесі низькотемпературного консервуванняМихонік, Лариса Анатоліївна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Бєла, Наталія Іванівна; Богдан, Галина Сергіївна