Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Гойко, Ірина Юріївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 124
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Аналіз біохімічного складу натуральних збагачувачів з ягід журавлини, призначених для використання у технологіях оздоровчих харчових продуктів
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2004
Багаторівневий змішувач (Деклараційний патент на винахід №65151A)
Горобець, Світлана Василівна
;
Горобець, Оксана Юріївна
;
Гойко, Ірина Юріївна
;
Українець, Анатолій Іванович
2014
Біохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетів
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2013
Визначення окислювально-відновлювального потенціалу для характеристики антиоксидантної активності нетрадиційної рослинної сировини
Гойко, Ірина Юріївна
2005
Визначення швидкості корозії по швидкості потоків електролітів навкруги металевих елементів в магнітному полі
Горобець, Світлана Василівна
;
Горобець, Оксана Юріївна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2022
Визначення якості кисломолочного напою оздоровчого призначення
Гойко, Ірина Юріївна
2014
Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоїв
Гойко, Ірина Юріївна
2014
Використання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначення
Гойко, Ірина Юріївна
2021
Використання мінералізованої добавки для збагачення житнього хліба для спецконтингентів
Гойко, Ірина Юріївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2021
Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини
Гойко, Ірина Юріївна
2015
Використання рослинної лікарської сировини у виробництві кисломолочного напою
Гойко, Ірина Юріївна
;
Могильовська, Катерина Юріївна
2020
Використання рослинної сировини для збагачення кисломолочних сирів антиоксидантної дії
Гойко, Ірина Юріївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2014
Використання рослинної сировини як збагачувача кисломолочних напоїв з антиоксидантними властивостями
Гойко, Ірина Юріївна
2020
Використання фітокомпозиції із нетрадиційної рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв антиоксидантної дії
Гойко, Ірина Юріївна
2014
Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сиру
Гойко, Ірина Юріївна
;
Прищепа, Марія Борисівна
2016
Використання чорноплідної горобини у композиції антиоксидантної дії
Кадученко, Алла Володимирівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2016
Використання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хліба
Довбня, Інна Валентинівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2015
Виробництво сухого грибного напівфабрикату для збагачення харчових раціонів
Сімахіна, Галина Олександрівна
;
Гойко, Ірина Юріївна
2005
Високоградієнтна феромагнітна насадка (Патент № 58825)
Горобець, Світлана Василівна
;
Горобець, Оксана Юріївна
;
Українець, Анатолій Іванович
;
Гойко, Ірина Юріївна
;
Хомічак, Любомир Михайлович
2005
Вплив магнітного поля на виживаність і фізіологічну активність дріжджів Saccharomyces Cerevisiae 1968
Горобець, Світлана Василівна
;
Горобець, Оксана Юріївна
;
Касаткіна, Таїсія Петрівна
;
Гойко, Ірина Юріївна