Browsing by Author Гойко, Ірина Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 124  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз біохімічного складу натуральних збагачувачів з ягід журавлини, призначених для використання у технологіях оздоровчих харчових продуктівСтеценко, Наталія Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2004Багаторівневий змішувач (Деклараційний патент на винахід №65151A)Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Гойко, Ірина Юріївна; Українець, Анатолій Іванович
2014Біохімічний склад анатомічних частин плодового тіла макроміцетівСімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2013Визначення окислювально-відновлювального потенціалу для характеристики антиоксидантної активності нетрадиційної рослинної сировиниГойко, Ірина Юріївна
2005Визначення швидкості корозії по швидкості потоків електролітів навкруги металевих елементів в магнітному поліГоробець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Гойко, Ірина Юріївна
2022Визначення якості кисломолочного напою оздоровчого призначенняГойко, Ірина Юріївна
2014Використання апіпродуктів для збагачення кисломолочних напоївГойко, Ірина Юріївна
2014Використання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначенняГойко, Ірина Юріївна
2021Використання мінералізованої добавки для збагачення житнього хліба для спецконтингентівГойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2021Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшиниГойко, Ірина Юріївна
2015Використання рослинної лікарської сировини у виробництві кисломолочного напоюГойко, Ірина Юріївна; Могильовська, Катерина Юріївна
2020Використання рослинної сировини для збагачення кисломолочних сирів антиоксидантної діїГойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Використання рослинної сировини як збагачувача кисломолочних напоїв з антиоксидантними властивостямиГойко, Ірина Юріївна
2020Використання фітокомпозиції із нетрадиційної рослинної сировини для збагачення кисломолочних напоїв антиоксидантної діїГойко, Ірина Юріївна
2014Використання хлорофіловмісних рослинної сировини у виробництві кисломолочного сируГойко, Ірина Юріївна; Прищепа, Марія Борисівна
2016Використання чорноплідної горобини у композиції антиоксидантної діїКадученко, Алла Володимирівна; Гойко, Ірина Юріївна
2016Використання шроту з насіння гарбуза та гарбузового пюре для виробництва житньо-пшеничного хлібаДовбня, Інна Валентинівна; Гойко, Ірина Юріївна
2015Виробництво сухого грибного напівфабрикату для збагачення харчових раціонівСімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна
2005Високоградієнтна феромагнітна насадка (Патент № 58825)Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Українець, Анатолій Іванович; Гойко, Ірина Юріївна; Хомічак, Любомир Михайлович
2005Вплив магнітного поля на виживаність і фізіологічну активність дріжджів Saccharomyces Cerevisiae 1968Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Касаткіна, Таїсія Петрівна; Гойко, Ірина Юріївна