Browsing by Author Гончаров, Георгій Іванович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 93  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свининиСтрашинський, Ігор Мирославович; Осейко, Микола Іванович; Гончаров, Георгій Іванович
2013Біфштекс «Домашній» (Патент на корисну модель № 80725)Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна
2010Біфштекс «Студентський» (Патент України на корисну модель № 55077)Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Бондарук, Наталія Ростиславівна; Полешко, Юлія Сергіївна
2009Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 44732)Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Борсолюк, Лариса Миколаївна
2011Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 66091)Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Годунко, Євген Васильович; Дунець, Марина Сергіївна
2013Варена ковбаса (Патент на корисну модель № 80713)Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Коломієць, Роман Анатолійович
2013Варена ковбаса «Дієтична» (Патент на корисну модель № 80657)Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович
2018Варена ковбаса «Молодіжна» (патент на корисну модель № 127271)Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна; Фурсік, Оксана Петрівна
2018Вареноковбасний виріб (патент на корисну модель № 127267)Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина Олександрівна
2015Вивчення можливості використання ягоди тибетського барбарису у виробництві ковбасЗаворицька, Дар'я Григорівна; Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович
2003Вивчення складу і підвищення ефективності дії фосфатних сумішейГончаров, Георгій Іванович; Фоменко, Веніамін Васильович; Страшинський, Ігор Мирославович
2014Використання амарантового борошна в технології м’ясних січених напівфабрикатівСтрашинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Казько, І. С.; Фурсік, Оксана Петрівна; Коломієць, Роман Анатолійович
2012Використання бобів нуту у технології м’ясних паштетівСтрашинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Полешко, Юлія Сергіївна
2014Використання білкових препаратів у технології м'ясомістких продуктівФурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
2017Використання вторинної сировини тваринного походження у технології м'ясопродуктівВіхоть, Катерина Олександрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
2020Використання гідроколоїдів в технології варених ковбасСтрашинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Омельченко, Максим
2014Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатівГончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Басиста, Марина Володимирівна; Фурсік, Оксана Петрівна; Коломієць, Роман Анатолійович
2020Використання клітковини у технології фаршевих консервівСтрашинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Ришканич, Роман Олександрович
2019Використання моркви у технології ліверних ковбасМиронченко, Віталій Володимирович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
2001Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбасБуша, Олексій Олексійович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович