Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Дочинець, Інга Вікторівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 44
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфон
Дубко, Андрій Вікторович
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
2019
Аналіз основних програмних продуктів з автоматизації роботи готелів
Дочинець, Інга Вікторівна
2017
Безпека харчових продуктів в Україні
Дочинець, Інга Вікторівна
2019
Гостинність, як психологічний аспект обслуговування туристів
Дочинець, Інга Вікторівна
2018
Готель в сучасному світі
Дочинець, Інга Вікторівна
2017
Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів
Павлюченко, Олена Станіславівна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Машовець, Михайло Юрійович
2019
Екологічні готелі - підприємства готельної індустрії
Дочинець, Інга Вікторівна
2017
Загальна характеристика листкового тіста
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2018
Застосування інформаційних систем управління готелем
Дочинець, Інга Вікторівна
2019
Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами
Іщенко, Тетяна Іванівна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Скрибченко, Анастасія Вікторівна
2017
Збагачення корисними нутрієнтами виробів з листкового тіста
Доценко, Віктор Федорович
;
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Савчук, О. О.
2017
Збагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів
Дочинець, Інга Вікторівна
2015
Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2018
Кемпінг в Україні
Дочинець, Інга Вікторівна
2018
Культура харчування та її вплив на здоров’я людини
Дочинець, Інга Вікторівна
2018
Лікувально-оздоровчий туризм на Україні
Дочинець, Інга Вікторівна
2018
Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктів
Дочинець, Інга Вікторівна
2016
Особливості розробки раціону харчування згідно функціональних потреб студентів
Пархоменко, Людмила Іванівна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Корецька, Ірина Львівна
2019
Перспектива використання нової нетрадиційної сировини в борошняних кондитерських виробах
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Бєдусенко, Лілія Сергіївна
;
Мельник, Юлія Вікторівна
2020
Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинності
Ковальчук, Світлана Степанівна
;
Дочинець, Інга Вікторівна
;
Стахурська, Лілія Вацлавівна