Browsing by Author Дочинець, Інга Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфонДубко, Андрій Вікторович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга Вікторівна
2019Аналіз основних програмних продуктів з автоматизації роботи готелівДочинець, Інга Вікторівна
2017Безпека харчових продуктів в УкраїніДочинець, Інга Вікторівна
2019Гостинність, як психологічний аспект обслуговування туристівДочинець, Інга Вікторівна
2018Готель в сучасному світіДочинець, Інга Вікторівна
2017Доцільність використання сироваткових білків у технології кексівПавлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Машовець, Михайло Юрійович
2019Екологічні готелі - підприємства готельної індустріїДочинець, Інга Вікторівна
2017Загальна характеристика листкового тістаДочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2018Застосування інформаційних систем управління готелемДочинець, Інга Вікторівна
2019Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтамиІщенко, Тетяна Іванівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Скрибченко, Анастасія Вікторівна
2017Збагачення корисними нутрієнтами виробів з листкового тістаДоценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Савчук, О. О.
2017Збагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатівДочинець, Інга Вікторівна
2015Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринівДочинець, Інга Вікторівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2018Кемпінг в УкраїніДочинець, Інга Вікторівна
2018Культура харчування та її вплив на здоров’я людиниДочинець, Інга Вікторівна
2018Лікувально-оздоровчий туризм на УкраїніДочинець, Інга Вікторівна
2018Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктівДочинець, Інга Вікторівна
2016Особливості розробки раціону харчування згідно функціональних потреб студентівПархоменко, Людмила Іванівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна
2019Перспектива використання нової нетрадиційної сировини в борошняних кондитерських виробахСильчук, Тетяна Анатоліївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бєдусенко, Лілія Сергіївна; Мельник, Юлія Вікторівна
2020Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинностіКовальчук, Світлана Степанівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна