Browsing by Author Заїнчковський, Анатолій Олександрович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 42  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1973Актуальні проблеми планування й аналізу використання капітальних вкладень та основних фондів у колгоспахЗаїнчковський, Анатолій Олександрович
2012Вартісний підхід до оцінки використання трудового потенціалу підприємстваЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Новойтенко, Ірина Віталіївна
2013Виробництво харчових продуктів в УкраїниЗаїнчковський, Анатолій Олександрович
2011Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловостіЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Нагавичко, Тетяна Олександрівна
1998Економіка підприємств харчової промисловостіЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Решетюк, Григорій Михайлович; Болдуй, Галина Андріївна; Жужукіна, Наталія Іванівна; Заїнчковський, Ігор Анатолійович; Жовніров, Юрій Михайлович; Темчишина, Катерина Михайлівна; Фурдіяк, О. В.
2006Економіка, організація та управління підприємствами харчової промисловості УкраїниЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Сандул, Олександр Миколайович
1975Ефективність капітальних вкладень колгоспів (на прикладі Бершадського району Вінницької області)Заїнчковський, Анатолій Олександрович
2010Кафедрі економіки і права - 80 роківЗаїнчковський, Анатолій Олександрович
2014Лізингові операції для відтворення основних виробничих засобів підприємств АПКСабов, Анна-Марія Іванівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович
2010Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спеціальності 7.03050401 “Економіка підприємства”, усіх форм навчанняЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія Григорівна
2012Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи для студентів спеціальності 8.03050401 “Економіка підприємства”, денної та заочної форм навчанняЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія Григорівна
2019Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловостіТруш, Юлія Леонідівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович
2014Напрямки підвищення ефективності використання основних засобів підприємстваЗаїнчковський, Анатолій Олександрович
2002Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей УкраїниЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Левченко, Юлія Григорівна
1997Непрості проблеми кондитерівЛагода, Тетяна Володимирівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Жужукіна, Наталія Іванівна
1971Нормування праці і підвищення її продуктивностіЗаїнчковський, Анатолій Олександрович
2011Організаційно – економічні засади управління якістю хлібобулочної продукціїТруш, Юлія Леонідівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович
2011Організаційно–економічні засади управління якістю хлібобулочної продукціїТруш, Юлія Леонідівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович
1977Основні методичні положення нормування праці в сільському господарствіЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Ворончук, М. П.; Пулім, В. А.; Штурба, Д. І.
2016Оцінка ефективності системи фінансово-економічної безпеки підприємств харчової промисловості та обґрунтування управління можливими наслідками загроз і використання можливостейЗаїнчковський, Анатолій Олександрович; Іванюта, Тетяна Миколаївна