Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Камбулова, Юлія Вікторівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 36
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Білковий крем (патент на корисну модель № 88870)
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Соколовська, Ірина Олександрівна
;
Харкава, Ольга Олександрівна
2015
Білковий крем (патент на корисну модель № 97563)
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Соколовська, Ірина Олександрівна
;
Харкава, Ольга Олександрівна
;
Матяс, Дарія Сергіївна
2013
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Соколовська, Ірина Олександрівна
2014
Вивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Соколовська, Ірина Олександрівна
;
Семененко, Олена Василівна
2013
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію
Соколовська, Ірина Олександрівна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Тернова, Вікторія Василівна
2003
Вивчення процесу випікання бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
Сафонова, Ольга Миколаївна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Полевич, Віталій Вадимович
2000
Вивчення реологічних властивостей білків клейковини в присутності хімічних модифікаторів
Сафонова, Ольга Миколаївна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
2010
Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Осипенко, Уляна Сергіївна
2011
Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
;
Свідерко, О. В.
2020
Використання полідекстрози в технології помадних цукерок
Онофрійчук, Оксана Сергіївна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Грицайова, Анна Олександрівна
2012
Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодом
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Ємельянова, Ніна Олександрівна
;
Перегуда, Микола Антонович
;
Ковбаса, Володимир Миколайович
2000
Дослідження водопоглинальної здатності борошняних композицій
Дижечко, Д. Ю.
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Сафонова, Ольга Миколаївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
2021
Дослідження поведінки неглазурованих помадних цукерок з частковою заміною цукру на полідекстрозу під час їх зберігання
Онофрійчук, Оксана Сергіївна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Марцинкевич, Леся Валентинівна
2016
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технологіях вершкових кремів
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Соколовська, Ірина Олександрівна
;
Кобилінська, Олена Валеріївна
;
Колесник, Марина Анатоліївна
2000
Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій
Сафонова, Ольга Миколаївна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
2017
Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирності
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
;
Колодзинський, Роман Ігорович
;
Масліков, Максим Михайлович
;
Кобилінська, Олена Валеріївна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
2017
Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирності
Грегірчак, Наталія Миколаївна
;
Українець, Олена Олександрівна
;
Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна
;
Кобилінська, Олена Валеріївна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
2019
Наукове обґрунтування технологій кондитерських виро-бів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою
Камбулова, Юлія Вікторівна
2000
Одержання і шляхи використання борошна з зернових сумішей
Богомолов, Олексій Васильович
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Сафонова, Ольга Миколаївна
;
Ірклієнко, В. І.
2018
Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукру
Матяс, Дарія Сергіївна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Мандзюк, Ірина Вікторівна