Browsing by Author Камбулова, Юлія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Білковий крем (патент на корисну модель № 88870)Камбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Харкава, Ольга Олександрівна
2015Білковий крем (патент на корисну модель № 97563)Камбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Харкава, Ольга Олександрівна; Матяс, Дарія Сергіївна
2013Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білкаКамбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна
2014Вивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового кремуКамбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Семененко, Олена Василівна
2013Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натріюСоколовська, Ірина Олександрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Тернова, Вікторія Василівна
2003Вивчення процесу випікання бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошнаСафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Полевич, Віталій Вадимович
2000Вивчення реологічних властивостей білків клейковини в присутності хімічних модифікаторівСафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна
2010Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатівКамбулова, Юлія Вікторівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Осипенко, Уляна Сергіївна
2011Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатівКамбулова, Юлія Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Свідерко, О. В.
2020Використання полідекстрози в технології помадних цукерокОнофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Грицайова, Анна Олександрівна
2012Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодомЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Перегуда, Микола Антонович; Ковбаса, Володимир Миколайович
2000Дослідження водопоглинальної здатності борошняних композиційДижечко, Д. Ю.; Камбулова, Юлія Вікторівна; Сафонова, Ольга Миколаївна; Перцевой, Федір Всеволодович
2021Дослідження поведінки неглазурованих помадних цукерок з частковою заміною цукру на полідекстрозу під час їх зберіганняОнофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Марцинкевич, Леся Валентинівна
2016Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технологіях вершкових кремівЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Колесник, Марина Анатоліївна
2000Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композиційСафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевой, Федір Всеволодович
2017Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирностіЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Колодзинський, Роман Ігорович; Масліков, Максим Михайлович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Камбулова, Юлія Вікторівна
2017Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирностіГрегірчак, Наталія Миколаївна; Українець, Олена Олександрівна; Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Камбулова, Юлія Вікторівна
2019Наукове обґрунтування технологій кондитерських виро-бів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структуроюКамбулова, Юлія Вікторівна
2000Одержання і шляхи використання борошна з зернових сумішейБогомолов, Олексій Васильович; Камбулова, Юлія Вікторівна; Сафонова, Ольга Миколаївна; Ірклієнко, В. І.
2018Оптимізація рецептурного складу желейного мармеладу з пониженим вмістом цукруМатяс, Дарія Сергіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мандзюк, Ірина Вікторівна