Browsing by Author Коваль, Ольга Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 42  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Ems (electric muscle stimulation) тренування як складова в формуваннi здорового способу життяБеценко, Олена Анатоліївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2018Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовахКоваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2018Аспекти впровадження системи безпеки НАССР в закладах ресторанного господарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2016Взаємозв’язки між геометричними параметрами апаратів, термодинамікою середовища та мікробіологічними процесами в технологіях бродіння пиваКоваль, Ольга Володимирівна
2017Взаємозв’язок геометрії бродильних апаратів з температурною стабілізацією зароджуваних середовищПіддубний, Володимир Антонович; Коваль, Ольга Володимирівна; Бойко, Олексій Олегович
2015Визначення геометричних параметрів бродильних апаратівКоваль, Ольга Володимирівна; Максименко, Ірина Фаддеївна; Леус, Руслан Миколайович
2017Визначення окремих показників безпеки рослинної сировини, що використовується у виробництві кулінарної продукції в закладах ресторанного господарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2016Використання кавітаційних апаратів для інтенсифікації процесу біологічного очищення стічних водМатиящук, Олена Володимирівна; Коваль, Ольга Володимирівна
2017Використання соєвого борошна в якості білкового збагачувача напівфабрикату «Профітролі»Коваленко, Валерія Олександрівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Коваль, Ольга Володимирівна
2023Вплив гарбузової клітковини на перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з пшеничного борошнаШевченко, Анастасія Олександрівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Коваль, Ольга Володимирівна
2012Вплив параметрів тістоприготування на властивості тіста та якість макаронних виробів з підвищеним вмістом харчових волоконКарпик, Галина Вікторівна; Лущевська, Н. О.; Коваль, Ольга Володимирівна; Гордійчук, Я. О.; Юрчак, Віра Гаврилівна
2014Геометрія технологічних апаратів і температурна стабілізація середовищКоваль, Ольга Володимирівна; Бойко, Олексій Олегович; Бут, Сергій Анатолійович
2015Гідродинамічні характеристики газорідинних середовищКоваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович
2016Динаміка зброджування середовищ в хлібопекарській галузіКоваль, Ольга Володимирівна
2016Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази середовищ бродильних виробництвКоваль, Ольга Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна
2015Енергетичні імпульси в середовищах бродильних апаратівКоваль, Ольга Володимирівна; Чагайда, Андрей Олегович
2014Енергозбереження в процесах фасування газованих напоївКоваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович
2014Енергозбереження в технологіях виробництва шампанськогоКоваль, Ольга Володимирівна; Максименко, Ірина Фаддеївна; Юхно, Михайло Іванович; Костюк, Володимир Степанович
2013Енергозбереження в технологіях виробництва шампанськогоМацко, Олександр Петрович; Лензіон, Валентин Йосипович; Лензіон, Сергій Валентинович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Коваль, Ольга Володимирівна
2017Застосування монохромного смарт-скла при проектуванні закладів готельного гсподарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Мурзін, Андрій Вадимович; Наумець, Ірина Іванівна