Browsing by Author Ковальчук, Світлана Степанівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Zostera marina як джерело унікальних біологічно активних речовин в закладах ресторанного господарстваКовальчук, Світлана Степанівна; Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна
2022Аналіз ринку та перспективи розвитку закладів ресторанного господарства східної кухні в УкраїніПрофатило, Лілія Миколаївна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
2021Біодинамічні, органічні та натуральні вина їх ознаки та особливостіЧугайнов, Сергій Олександрович; Бартуш, Надія Володимирівна; Ковальчук, Світлана Степанівна
2014Дослідження впливу додаткових джерел живлення на зброджування концентрованого суслаКовальчук, Світлана Степанівна; Лемак, Олександр; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Шиян, Петро Леонідович
2016Дослідження впливу мінеральних речовин на культивування та зброджування концентрованого суслаМудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Дячук, Романа Анатоліївна
2018Дослідження впливу цитратів металів на культивування та зброджування сусла високих концентраційМудрак, Тетяна Омелянівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Кириленко, Роман Григорович; Іванова, Катерина Вікторівна; Шевченко, Вікторія Павлівна; Соболєв, Олександр Іванович; Шумал, Вікторія Олегівна
2017Дослідження синтезу летких домішок спирту при зброджуванні концентрованого зернового суслаМудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Юрченко, Юлія; Коренчук, Катерина Сергіївна
2017Дослідження та підбір оптимального комплексу ферментних препаратів при зброджуванні сусла високих концентраційМудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Бондар, Микола Васильович; Ковальчук, Світлана Степанівна
2022Значення корпоративної культури на підприємствах готельної індустріїТкачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2018Оптимізація технології зброджування висококонцентрованого сусла високих із крохмалевмісної сировиниМудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Кириленко, Роман Григорович
2018Осмофільний, кислотостійкий штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IMB Y-5099 для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 129706)Українець, Анатолій Іванович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Кириленко, Роман Григорович
2020Перспективи виробництва алкогольних напоїв в умовах фермерських господарств для закладів індустрії гостинностіКовальчук, Світлана Степанівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2016Підбір оптимальної температури зброджування сусла підвищених концентраційМудрак, Тетяна Омелянівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Пахолюк, Анастасія
2019Розширення асортименту функціональних виробів у ресторанній індустріїКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Ковальчук, Світлана Степанівна
2018Селекція та скрінінг рас спиртових дріжджів при зброджуванні висококонцентрованого сусла з крохмалевмісної сировиниМудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Боярчук, Ярослав Андрійович
2021Система корпоративних цінностей та корпоративна культура на підприємствах готельної індустріїТкачук, Ірина Іванівна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
2018Скрінінг рас спиртових дріжджів для зброджування сусла високих концентраційМудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович; Ковальчук, Світлана Степанівна; Кириленко, Роман Григорович; Боярчук, Ярослав Андрійович; Пакуляк, Христина Ігорівна; Больша, Діана Анатоліївна
2020Удосконалення рецептури медового соусу з використанням плодів шипшиниНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Ковальчук, Світлана Степанівна
2021Удосконалення рецептури солодких соусів із використанням плодів шипшиниНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Ковальчук, Світлана Степанівна; Година, Вячеслав
2019Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировиниКовальчук, Світлана Степанівна