Browsing by Author Ковбаса, Володимир Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 231  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Аналіз сумішей для дитячого харчування на вміст токсичних речовинКостенко, Єлизавета Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Ромашко, Олена Василівна; Ріпка, Наташа Іванівна
2010Борошняні кондитерські вироби спеціального дієтичного споживанняКовбаса, Володимир Миколайович; Дорохович, Вікторія Віталіївна
2013Біологічна роль цинку і необхідність забезпечення адекватного рівня його споживання людиноюТронько, Микола Дмитрович; Полумбрик, Максим Олегович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кравченко, Віктор Іванович; Бальон, Ярослав Григорович
2005Вивчення змін властивостей модифікованих крохмалів після їх обробленняМельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович
2000Вивчення кінетики набухання екструдованих крохмалепродуктівКовбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна
2013Вивчення реологічних характеристик сумішей різних видів модифікованого крохмалюПічкур, Віталій Яковлевич; Ковбаса, Володимир Миколайович
1997Визначення міцності як показника структурно-механічних властивостей сухих сніданківКобилінська, Олена Валеріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Бондар, Ігор Петрович
2001Визначення оптимальних концентрацій біополімера в процесі набуханняЛазаренко, Михайло Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Ромашко, Олена Василівна
2014Визначення оптимальних параметрів пророщування рисуСоболь, Микола Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Федорова, Тетяна Олексіївна
2015Визначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсівКоваленко (Лисогор), Олена Артурівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2004Використання водорості Fucus vesiculosus у виробництві продуктів коекструзійної технологіїМахинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Хмелюк, Генадій Олександрович
2014Використання горіхів в коекструзійних продуктахШарапов, М. В.; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
1997Використання деяких антиокисників у виробництві сухих сніданківМиронова, Наталія Геннадіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Суровцева, Т. А.
1996Використання екструдера у виробництві харчових добавок і поліпшувачівКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Н. В.
1996Використання екструдерної техніки для переробки черствого хлібаКовбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Н. В.
2007Використання екструдованого борошна при виробництві хлібобулочних виробівПростота, А. О.; Мельник, Оксана Юріївна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2009Використання метал-індикаторного методу для оцінки протекторних властивостей основних компонентів харчових продуктівБоднар, А. В.; Зінченко, Інна Миколаївна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Штокало, Мирослава Йосипівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна
2005Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технологіїМахинько, Людмила Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
2015Використання принципів радіантного мислення для інтенсифікації навчальної діяльності студентаМахинько, Валерій Миколайович; Ковбаса, Володимир Миколайович
2005Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсівРіпка, Наташа Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Ковальов, Олександр Володимирович