Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Корецька, Ірина Львівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 167
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Аналіз сучасного асортименту солодких страв
Зарешнюк, Валентина Вадимівна
;
Корецька, Ірина Львівна
2018
Аналіз сучасного обіднього раціону харчування молоді
Лисенко, Дмитро Вікторович
;
Буглак, Олена Миколаївна
;
Корецька, Ірина Львівна
2015
Аналіз харчової цінності солодких страв
Бендас, Яна Юріївна
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Польовик, Володимир Вікторович
2008
Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей
Корецька, Ірина Львівна
2014
Білкові рослинні натуральні добавки
Польовик, Володимир Вікторович
;
Вінніков, Владислав
;
Корецька, Ірина Львівна
2016
Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 104088 )
Стрілець, Ірина Петрівна
;
Корецька, Ірина Львівна
2015
Бісквітний напівфабрикат «Основа для тортів» (Патент на корисну модель № 103795 )
Стрілець, Ірина Петрівна
;
Корецька, Ірина Львівна
2013
Вивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировини
Мельничук, Галина
;
Корецька, Ірина Львівна
2011
Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю
Самойленко, І. П.
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Фоменко, Веніамін Васильович
2019
Вивчення впливу технологічних чинників на властивості пінної структури
Залужний, Тарас Валерійович
;
Плюта, В`ячеслав Вадимович
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2020
Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)
Корецька, Ірина Львівна
;
Кузьмін, Володимир Володимирович
;
Польовик, Володимир Вікторович
;
Кравчук, Надія Миколаївна
;
Нєміріч, Олександра Володимирівна
2018
Використання горобини садової у технологіях вершкових кремів
Польовик, Володимир Вікторович
;
Березова, Ганна Олександрівна
;
Корецька, Ірина Львівна
2011
Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатів
Самойленко, І. П.
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
2012
Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві
Кір’янова, Ганна Анатоліївна
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Манк, Валерій Веніамінович
;
Бахмач, Володимир Олександрович
2013
Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
Буянова, І. А.
;
Гавриш, Андрій Володимирович
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Доценко, Віктор Федорович
2012
Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів
Бахмач, Володимир Олександрович
;
Манк, Валерій Веніамінович
;
Кір’янова, Ганна Анатоліївна
;
Корецька, Ірина Львівна
2010
Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробів
Хоменко, С. О.
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Корецька, Ірина Львівна
;
Бандуренко, Галина Михайлівна
2020
Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертів
Польовик, Володимир Вікторович
;
Корецька, Ірина Львівна
2013
Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структури
Самойленко, І. П.
;
Пушка, Ольга Сергіївна
;
Корецька, Ірина Львівна
2017
Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу
Лаленко, Таміла Вікторівна
;
Корецька, Ірина Львівна