Browsing by Author Корецька, Ірина Львівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 167  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз сучасного асортименту солодких стравЗарешнюк, Валентина Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна
2018Аналіз сучасного обіднього раціону харчування молодіЛисенко, Дмитро Вікторович; Буглак, Олена Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
2015Аналіз харчової цінності солодких стравБендас, Яна Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович
2008Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостейКорецька, Ірина Львівна
2014Білкові рослинні натуральні добавкиПольовик, Володимир Вікторович; Вінніков, Владислав; Корецька, Ірина Львівна
2016Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 104088 )Стрілець, Ірина Петрівна; Корецька, Ірина Львівна
2015Бісквітний напівфабрикат «Основа для тортів» (Патент на корисну модель № 103795 )Стрілець, Ірина Петрівна; Корецька, Ірина Львівна
2013Вивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировиниМельничук, Галина; Корецька, Ірина Львівна
2011Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалюСамойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Фоменко, Веніамін Васильович
2019Вивчення впливу технологічних чинників на властивості пінної структуриЗалужний, Тарас Валерійович; Плюта, В`ячеслав Вадимович; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2020Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Володимир Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2018Використання горобини садової у технологіях вершкових кремівПольовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна
2011Використання гідроколоїдів при виробництві бісквітних напівфабрикатівСамойленко, І. П.; Корецька, Ірина Львівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
2012Використання гідроколоїдів у харчовому виробництвіКір’янова, Ганна Анатоліївна; Корецька, Ірина Львівна; Манк, Валерій Веніамінович; Бахмач, Володимир Олександрович
2013Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівБуянова, І. А.; Гавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович
2012Використання камеді у виробництві низькожирних майонезівБахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Кір’янова, Ганна Анатоліївна; Корецька, Ірина Львівна
2010Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробівХоменко, С. О.; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2020Використання купажного напівфабрикату в технології холодних десертівПольовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2013Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структуриСамойленко, І. П.; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна
2017Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусуЛаленко, Таміла Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна