Browsing by Author Кохан, Олена Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 142  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Smart-упаковка для харчових продуктівГавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кохан, Олена Олександрівна
2022Аналіз ізотерм сорбції зразків помадних цукерок з різним вуглеводним складомДорожинська, Оксана Сергіївна; Бусько, Анастасія Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна
2022Аналіз ізотерм сорбції помадних цукерок зі зниженим цукровмістом для прогнозування поведінки під час зберіганняДорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна
2020Безпечність харчових продуктів в пакувальних машинахГавва, Олександр Миколайович; Кохан, Олена Олександрівна; Марцинкевич, Леся Валентинівна; Голоперов, Ігор Вікторович
2021Використання аквафаби при розробці органічних кондитерських виробів пастильної групиГрицайова, Анна Олександрівна; Безпечна, Софія Костянтинівна; Кохан, Олена Олександрівна
2020Використання глюкози в технології виробництва неглазурованих помадних цукерокОнофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна; Хомічак, Любомир Михайлович
2009Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерокЛавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
2014Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помадиКохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2014Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових масКаліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Замовна, Богдана; Кохан, Олена Олександрівна
2005Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництвіДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна
2017Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерокВайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2020Використання гідролізованого морквяного пюре при виробництві неглазурованих цукерок типу нугиКовбаса, Анастасія Вячеславівна; Кохан, Олена Олександрівна
2020Використання полідекстрози в технології помадних цукерокОнофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Грицайова, Анна Олександрівна
2021Використання продуктів переробки органічного гарбуза для розширення асортименту органічних цукерокКохан, Олена Олександрівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Потилко, Зоряна Ігорівна
2017Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусамиВайсеро, Ольга Олександрівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна
2018Використання пюре з плодів чорноплідної горобини та гуміарабіку при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусамиСтадник, Світлана Богданівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна
2005Використання харчових волокон при виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан, Олена Олександрівна; Своєволіна, Галина Василівна
2009Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерокКохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
2003Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерокКохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
2004Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерокДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна