Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Кохан, Олена Олександрівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 142
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Smart-упаковка для харчових продуктів
Гавва, Олександр Миколайович
;
Токарчук, Сергій Володимирович
;
Кохан, Олена Олександрівна
2022
Аналіз ізотерм сорбції зразків помадних цукерок з різним вуглеводним складом
Дорожинська, Оксана Сергіївна
;
Бусько, Анастасія Олександрівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
2022
Аналіз ізотерм сорбції помадних цукерок зі зниженим цукровмістом для прогнозування поведінки під час зберігання
Дорожинська, Оксана Сергіївна
;
Кохан, Олена Олександрівна
2020
Безпечність харчових продуктів в пакувальних машинах
Гавва, Олександр Миколайович
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Марцинкевич, Леся Валентинівна
;
Голоперов, Ігор Вікторович
2021
Використання аквафаби при розробці органічних кондитерських виробів пастильної групи
Грицайова, Анна Олександрівна
;
Безпечна, Софія Костянтинівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
2020
Використання глюкози в технології виробництва неглазурованих помадних цукерок
Онофрійчук, Оксана Сергіївна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Хомічак, Любомир Михайлович
2009
Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерок
Лавров, Олександр Михайлович
;
Сімакіна, Валентина Сергіївна
;
Корнелюк, Ольга Олександрівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Дорохович, Антонелла Миколаївна
2014
Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помади
Кохан, Олена Олександрівна
;
Вайсеро, Ольга Олександрівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2014
Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових мас
Каліновська, Тетяна Віталіївна
;
Вайсеро, Ольга Олександрівна
;
Замовна, Богдана
;
Кохан, Олена Олександрівна
2005
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Кияниця, Світлана Геннадіївна
2017
Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок
Вайсеро, Ольга Олександрівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Крапивницька, Ірина Олексіївна
2020
Використання гідролізованого морквяного пюре при виробництві неглазурованих цукерок типу нуги
Ковбаса, Анастасія Вячеславівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
2020
Використання полідекстрози в технології помадних цукерок
Онофрійчук, Оксана Сергіївна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Грицайова, Анна Олександрівна
2021
Використання продуктів переробки органічного гарбуза для розширення асортименту органічних цукерок
Кохан, Олена Олександрівна
;
Фалендиш, Наталія Олексіївна
;
Камбулова, Юлія Вікторівна
;
Потилко, Зоряна Ігорівна
2017
Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами
Вайсеро, Ольга Олександрівна
;
Непомняща, Наталія Юріївна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
2018
Використання пюре з плодів чорноплідної горобини та гуміарабіку при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами
Стадник, Світлана Богданівна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
2005
Використання харчових волокон при виробництві кондитерських виробів
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Кохан, Олена Олександрівна
;
Своєволіна, Галина Василівна
2009
Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок
Кохан, Олена Олександрівна
;
Дорохович, Антонелла Миколаївна
2003
Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок
Кохан, Олена Олександрівна
;
Дорохович, Антонелла Миколаївна
2004
Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
Дорохович, Антонелла Миколаївна
;
Кохан, Олена Олександрівна