Browsing by Author Кошова, Валентина Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 113  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз способів переробки сирої пивної дробиниЯкименко, Людмила Сергіївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Василів, Володимир Павлович
2018Безглютенова сировина для виробництва пиваКошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Коберніцька, Аліна Олександрівна
1987Білковий склад солодових екстрактівЄмельянова, Ніна Олександрівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Данилевська, Алла Вікторівна
2008Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкістьКошова, Валентина Миколаївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Дубицька, Т. В.
1998Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктахШтокало, Мирослава Йосипівна; Бутенко, Олена Миколаївна; Кошова, Валентина Миколаївна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Ілявіна, О. І.
2012Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка поступає на виробництво пиваКошова, Валентина Миколаївна; Салтанюк, В. М.; Терлецька, Віта Альбертівна
2014Використання журавлини для приготування безалкогольних напоївКошова, Валентина Миколаївна; Гусєва, Оксана Андріївна; Гординська, А. І.
2016Використання каркаде для приготування холодних чаївКошова, Валентина Миколаївна; Коберніцька, Аліна Олександрівна
2016Використання каркаде для приготування холодних чаївКошова, Валентина Миколаївна; Коберніцька, Аліна Олександрівна
2011Використання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоївКошова, Валентина Миколаївна; Душко, Т. М.
2013Використання нетрадиційної сировини для виробництва безалкогольних напоївКошова, Валентина Миколаївна; Ліннік, О. М.; Гусіна, О. А.
2012Використання нетрадиційної сировини для приготування напоївКошова, Валентина Миколаївна; Романова, Зоряна Миколаївна
2014Використання обліпихи для приготування безалкогольних напоївКошова, Валентина Миколаївна; Гусєва, Оксана Андріївна; Гординська, А. І.
2018Використання соку бузини для приготування безалкогольних напоївКошова, Валентина Миколаївна; Коберніцька, Аліна Олександрівна
2020Використання соку журавлини при виробництві пиваМедведовська, Олена Олександрівна; Кошова, Валентина Миколаївна
2014Використання ярих та озимих сортів ячменю для отримання світлого пивоварного солодуКошова, Валентина Миколаївна; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович; Бартошак, Андрій
2016Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировиниОбща, Лариса Олексіївна; Кошова, Валентина Миколаївна
2016Виробництво безалкогольного напою на основі різних видів чаюСоболєв, Олександр Іванович; Кошова, Валентина Миколаївна
2018Вирощування озимого ячменю у країнах ЄвропиКоберніцька, Аліна Олександрівна; Кошова, Валентина Миколаївна
2012Впив неслодженого ячменю на якість пивного суслаОксінчук, Тетяна Сергіївна; Кошова, Валентина Миколаївна