Browsing by Author Краєвська, Світлана Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льонуСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2015Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Біоактивоване насіння льону у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2014Вивчення взаємодії насіння льону з різними рідинамиСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Землінська, Марія Дмитрівна
2015Вивчення жирокислотного складу та процесів окиснення ліпідів нових сортів насіння льонуКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Використання методу регресійного аналізу для математичного моделювання процесу пророщування насіння льонуКраєвська, Світлана Петрівна; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2020Вплив порошку базиліку на харчову і біологічну цінність лляних чіпсівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2015Вплив процесу пророщування насіння льону на його біохімічний складСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2014Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2016Дослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льонуКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2019Забезпечення населення безглютеновими продуктами – сучасний напрям розвитку харчової промисловостіСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2017Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванніКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2013Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2017Обґрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієтіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
2018Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в УкраїніСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2018Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в УкраїніСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2020Обґрунтування рецептури снеку оздоровчого призначення на основі насіння льонуСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна