Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Краєвська, Світлана Петрівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатією
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Аналіз вмісту лігнанів у різних фракціях подрібненого насіння льону
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
2015
Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначення
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2013
Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжі
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Біоактивоване насіння льону у технологіях хлібобулочних та кондитерських виробів функціонального призначення
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2014
Вивчення взаємодії насіння льону з різними рідинами
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Землінська, Марія Дмитрівна
2015
Вивчення жирокислотного складу та процесів окиснення ліпідів нових сортів насіння льону
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2019
Використання методу регресійного аналізу для математичного моделювання процесу пророщування насіння льону
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Єщенко, Оксана Анатоліївна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2020
Вплив порошку базиліку на харчову і біологічну цінність лляних чіпсів
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
2015
Вплив процесу пророщування насіння льону на його біохімічний склад
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
2014
Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортів
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2016
Дослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льону
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2018
Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2019
Забезпечення населення безглютеновими продуктами – сучасний напрям розвитку харчової промисловості
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
2017
Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванні
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2013
Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктів
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
2017
Обґрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієті
Краєвська, Світлана Петрівна
;
Стеценко, Наталія Олександрівна
2018
Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в Україні
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
2018
Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в Україні
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна
2020
Обґрунтування рецептури снеку оздоровчого призначення на основі насіння льону
Стеценко, Наталія Олександрівна
;
Краєвська, Світлана Петрівна