Browsing by Author Кузьмін, Олег Володимирович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 217  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
20151Н ЯМР дослідження водно-спиртових сумішей, виготовлених на демінералізованій водіКузьмін, Олег Володимирович
2011Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукціїЛовягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир Петрович
2022Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв з чайної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Рибачук, Віталій Анатолійович
2012Антиоксидантна характеристика рослинних екстрактів як один з показників якості алкогольної продукціїОлейніков, Марк Ігорович; Кузьмін, Олег Володимирович
2012Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра Григорівна
2017Арт-готель – мінігалерея сучасного мистецтваМамон, Богдан Валентинович; Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна
2021Бізнес-аналітика та ефективність бізнесу сервіс-орієнтованих підприємствЯворська, Оксана Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2020Визначення антиоксидантної здатності водно-спиртових настоїв з рослинної сировини для технології ресторанної продукціїКузьмін, Олег Володимирович; Силка, Ірина Миколаївна; Березова, Ганна Олександрівна
2021Визначення енергії відновлення настоїв спиртових рослинної сировиниКузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Дериш, Андрій Дмитрович
2022Визначення збалансованості раціонів харчуванняКузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Лабенська, Наталія Вікторівна; Дериш, Андрій Дмитрович; Берладин, Павліна Василівна; Грушевська, Ірина Олегівна
2008Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілкиКузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра Григорівна
2012Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукціїТопольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2020Визначення перспективності використання настоїв з плодів цитрусових у технології соусівКузьмін, Олег Володимирович; Мішуровський, Анатолій Сергійович; Грушевська, Ірина Олегівна
2019Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесіКузьмін, Олег Володимирович; Мурзін, Андрій Вадимович; Руських, Аліна Ігорівна; Ремезок, Петро Володимирович; Салига, Василь Іванович
2005Використання активного вугілля марки БАУ-А для обробки водно-спиртової рідини в лікеро-горілчаному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович
2018Використання деревинних відходів у винно-коньячному виробництвіБогомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2017Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукціїКузьмін, Олег Володимирович
2015Використання електрохімічної активації у винно-коньячному виробництвіКузьмін, Олег Володимирович; Люлька, Олександр Миколайович
2015Використання мерчандайзингу у готельному господарствіЄсаян, Лалі Альбертівна; Кузьмін, Олег Володимирович
2011Використання методу оцінки антиокислювальних властивостей водно-спиртових екстрактів лікарської рослинної сировини для формування якості горілкиОносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович